[]

odanızı seviyor musunuz

sb. seviyorsanız neleri seviyorsunuz. odanın yerleşim tarzından renklere küçük biblolardan posterlere el yapımı zımbırtılardan alakasız ama güzel görünen eşyalara her şeyi merak ediyorum

bir de hayalinizdeki oda nasıl onu da bi anlatın hele


 
Çocuklarla aram iyidir, onlara kendimi çizdirir odamın her yerine asarım. Bir sürü portrem var şu an odamın duvarlarında. Masamın üzeri kitap dolu, kütüphane kıyafet dolu, kıyafet dolabı ıvır zıvır dolu. Hiçbir şey yerli yerinde değil ama aslında her şey yerli yerinde. Kapının arkasında ki kıyafet askılığıda tespih dolu mesela.


  • sevgili sen masada değil yatakta güzelsin  (29.07.14 15:57:21) 
seviyorum çünkü yatak orada. başka da bi şey yok zaten.


  • linwie  (29.07.14 15:57:44) 
Yatak odamda devasaa bi deniz akvaryumu var. Uyurken isiklarini kistiginda cok guzel oluyo. Zaten orda yatakla dolaptan baska bisi yok o yuzden uyurken diyorum. Ama calisma odam gercekten sahane. Galiba hepsini tek tek okudugum bine yakin kitap var. Kutuphane arasinda duvarda bos bi nokta vardi ona da gecen sene bi ressamin yaptigi portre resmini aldim. Portredeki kiz cok guzel cok basarili resmedilmis cunku. Kutuphanenin bi rafinda kedi icin yatak vardi kaldirdim kedi kaybolunca. Ben gec vakte kadar calisigim icin dibimde uyuyodu genelde.


  • Solem  (29.07.14 16:07:00) 
odam yok. hayalimdeki oda; çok büyük olsun. resim ve heykel için atölye olarak da kullanabileyim. büyük bir kütüphanem olsun. büyük bir yatak böyle döne döne, çapraz vs. yatabileyim. yatağın bir noktasından başlayıp yuvarlana yuvarlana aynı noktaya gelebileyim. güzel yumuşak yastık olsun kafam gömülsün yatınca. sallanan sandalyem olsun kitap okurum orada :)


  • rock n roll  (29.07.14 16:20:03) 
Seviyorum. Duvarlar ucuk mavi-yesil arasi bi renk. Odada sadece yatak, gardrop ve makyaj masasi var, hepsi beyaz. Yatagimin ustundeki duvarda uc tane beyaz raf, ustlerinde de 7-8 tane gemi maketi var. Onun disinda makyaj masasinda da kucuk aksesuarlar ve kinderden cikan sirinler var.

Hayalimdeki oda bu + kitaplik + kucuk bi komodin yatagin yanina, onlari da alicam zaten.
  • saçdemeti  (29.07.14 16:38:24) 
İki kitaplığım, iki masam, bir gardrobum, bir de kesonum var. Keson kağıt, kablo ve fanzin dolu. Masalardan biri bilgisayar için. Diğer masa, kitaplıklar, gardrobun üstü ve kaloriferin üstü kitap ve dergi dolu. Gardrobun içi kıyafet ve müzik cd'si ve bira şişesi koleksiyonum ile dolu. Yerde puzzle, lego ve Pokemon kartlarım var. Yatağın üzerinde ben oluyorum, altı da işte, henüz yer bulamadığım yahut sınıflandırmadığım koleksiyonlarım ile dolu. Duvarlar boş. Beyaz. Kapının arkası pantolonlar falan... Masanın üzerindeki kitapların üzerinde kulaklıklarım var. Yerde halı yok. Masanın altında iki tane minder var. Ayaklarımı koyuyorum otururken yahut ortaya çekip oturuyorum öyle. Masanın çekmecesi kalemlik, hesap makinesi, kağıtlık falan... Masanın dolabı boş, yalnız bir tane çok büyük ve kalın bir Yeni Zelanda bayrağı var. Bir arkadaşım, Tolkien hayranı olduğumdan hediye etmişti. Filmler orada çekildi ya... :) Masanın önündeki duvarda bir kısım iş için, çoğunluğu çalışırken izlediğim programlardan duyduğum enteresan olaylar, bağlantılar, çıkarımlar ve kitap önerisi yazılı post-it'ler var.Ha, oturduğum hâriç iki de sandalye var, duvar kenarlarında; birinde yazıcı / tarayıcı, diğerinde küçük kâğıt gemiler kutum ve onları yaptığım malzemeler var. Bilgisayar masasında iki monitör, hoparlör, kâğıt havlu, kolonya, hdd, klavye, fare, klimanın kumandası, iki tane silgi, telefonum ve "İlkay'ın sürücü kursu işini hallet" yazılı bir kağıt var. Kapının arkasında kalan yerde ise kirli çamaşırlarım var. Oraya atıyorum, sabahları alıp banyoya götürüyorum. Oda çok büyük değil. Sıkış tepiş de değil. İyi yani. Mis. Bu arada, ben tekrar okumaya üşendim, okuyanlar yeşillendirsin, tek tek saygılarımı sunacağım efendim. :D


  • Dunedan  (29.07.14 16:47:46) 
hiç odam olmadı. ama mümkün olsaydı şöyle çatı katında, manzara görebileceğim, 2+ pencereli ve ferah, akvaryum veya macaw papağan olan bir mekan isterdim... 2,5m x 2,5m özel yapım yatak, notlarımı asabileceğim genişçe duvar, playstation / pc - tv köşesi olsun.. açılınca uzay mekiğine dönüşen tv koltuğu da olsun... olsun beeeyaa...


  • synche  (29.07.14 16:59:51 ~ 17:01:24) 
sevmiyorum. komurlukten donusturulup ev diye yutturulan yerlerden birinde yasiyorum cunku. yatak odam, oturma odam, calisma odam hepsi tek odadan ibaret. odada disaridan yer seviyesinde kalan buzlu camli tek bir pencere var. odanin kapisi dogrudan sokaga aciliyor. kapida numara yok, adresime bir sey yollatinca ustteki ev sahiplerine gidiyor. icine de pek bir sey sigmiyor, kutuphanem aile evinde, kislik kiyafetlerim aile evinde.

hayalimdeki oda aydinlik.
  • John Finn  (29.07.14 17:45:42) 
seviyorum.

loş bir ışık (abajurlu bir lamba kullanıyorum bunun için)
yine loş bir ışık ile aydınlanabilen çalışma masası
kitaplık
duvar rengi kum, bundan önce bordoydu, bence sıcak renkler daha iyi
sevdiğim şeyler ile alakalı bol miktarda ufak ölçekte (40x40) tablolar (allposters'dan temin edip çerçeveletebilirsin)
bilgisayar masası ve bir adet yönetici koltuğu
gitar amfisi, gitarlar, pedallar
yatak

aslında neredeyse olmasını istediğim gibi. mümkün olsaydı alçak tavanlı çatı katı bir odam olsun isterdim.
  • sabirstone  (29.07.14 18:17:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.