[]

şükela entry'ler

bu olayı neden kaldırdı ssg? ne güzel ekşi logosuna her basışımızda eskilerden güzel bir entry geliyordu.

ssg'ye para getirecek bi şey desek o da değil. neden ki?

ve en önemli soru, neden kimse tepki göstermiyor bu olaya? bir tek ben mi kullanıyordum bu özelliği?

 
Ben bir tek onun için giriyordum. Girmeyi bıraktım.


  • onexey  (29.07.14 07:08:22) 
şu anda eski haline geri döndü olarak görüyorum ben.


  • himmet dayi  (29.07.14 08:04:50) 
her gün sabah 6'dan sonra bir süre eski haline dönüyor. anlam verebilmiş değilim ben daha.


  • cilgin fantezilerin adami  (29.07.14 08:13:32) 
Neden kaldırıldı, sözlük daha güncel olsun diye ya da bir şekilde daha çok para için ya da eski entry'ler tekrar yazılabilsin diye (daha önce yazılmış zaten bu'nun kaldırılması) ya da ssg'nin canı istedi diye bilen yok ki. Neden tepki gösterilmiyor: 1) uzun bir süredir sedet ne isterse onu yapıyor, hiçbir tepki bir işe yaramıyor. 2) gösterildi aslında, başlığı açıldı şükela entry'lerin sadece debe'den gelmesi falan gibi. Ben de kullanıyordum hatta duyuru'da da sormuştum galiba. Birçok farklı defa da soruldu. Değişiklikler açıklanmıyor, duyurulmuyor bile aa böyle mi olmuş denebiliyor artık sadece.


  • acccra  (29.07.14 12:40:25) 
eskilerden güzel bi entry değil, gündemdeki, çok fazla hit alan tırt siyasi laf sokmalar çıkıyor genelde. sözlüğe bunun için giriyorsanız sözlüğü pek verimli kullanmıyorsunuz bence. rastgele butonu bu açıdan daha büyük bir kayıp. en hayvani şeyler orada çıkardı :(

genelde değil lan aa hep gündemdeki boklar çıkıyor şimdi. esesci twiter bokundan çok etkilenmiş. yanlış hareketler bunlar. gayeden inhiraf. the end is near.
  • namus ninjası  (29.07.14 13:19:06 ~ 13:20:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.