[]

şu klasörler virüs mü?

flash diskte gizli ve c diskinde gene gizli olarak yer alan root, recycled, next ve recycler isimli klasörler virüs mü acaba?




 
evet virüstür hatta recycler şeyisi bayaa bi uraştırır seni geçmiş olsun


  • dumurullah  (29.06.09 22:51:25) 
bu allahın belası virüsleri nasıl silecem acaba? combofix ile avira antivir fayda etmiyor gibi günlerdir.


  • baldur2  (29.06.09 22:53:41) 
bende de vardı. combofix'i denedim, daha sonra avast ile boot olmadan flash disk'i de takarak bütün pc'ye tarama yaptım. çok da güzel sildi.


  • nihavent uvertur  (29.06.09 23:03:42 ~ 23:03:56) 
hangi avast ile yaptınız ve boot olmadan nasıl tarama yapıyosun nihavent uvertur, avast'a yabancıyım da.


  • baldur2  (29.06.09 23:05:17) 
fayda etse de taktıgın baska yerlerden virusu kapıyorsundur.


  • bryan fury  (29.06.09 23:05:37) 
panda cloud antivirus de çözebilir bu işi. hem beleş.


  • november rain  (29.06.09 23:27:45) 
Linux ile açarak direkt silebilirsin.


  • alkolik imam  (29.06.09 23:53:43) 
avast'ta derinlemesine tarama var. kolay o iş ya. soruyor zaten "yapalım mı taramayı bir dahaki açılışta" diye. tamam diyorsun. tararken virüs bulursa birkaç seçenek sunuyor sana.

1. virüslü dosyayı sil.
2. virüslü dosyaların hepsini sil.
3. karantinaya al...
4. hepsini karantina al

gibi.

ben kökten hepsini sil'e basıyorum. tuşu da seçeneklerdeki numarası. 2'ye basıyorsun.
  • nihavent uvertur  (30.06.09 02:55:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.