[]

türkiye hırvatistan maçında 119 da golü yedikten sonra?

maçı izlemeye devam ettiniz mi?
bırakıp gittiniz mi, zap mı yaptınız?



 
www.youtube.com

toplu izlenen bir yerde, arkadaşlarımla izliyordum. yerdeki pufa gömüldük hepimiz, küfür falan edenler ve sessizliğe gömülenler vardı. ama kimse çıkmamıştı belki de o sırada gözüm görmemiş olabilir.
  • napak panpa  (28.07.14 00:23:11 ~ 00:24:33) 
yazlıkta kafe ortamındaydım. ortamdaki insanların %90'ı mekanı terk etmişti. ben ordaydım.


  • zgrydn  (28.07.14 00:30:29) 
golü yiyince kafamı ellerimin arasına aldım , sonra kafamı kaldırıp masaya elimle vurdum sinirden. ayağa kalktım elim belimde odada dolanmaya başladım. tuncay uzaktan şut çekince sağlam bir küfür bastım. sonra gol geldi , kendimi halının üzerinde kayarken buldum.

0-0 biten cagliari lecce maçı bile olsa sonuna kadar izlerim.
  • montauq  (28.07.14 00:43:18) 
o sırada arkamda canlı olarak testament çalıyodu, ya da öyle bişiler. camekandan maç sonucuna bakmaya çalışıyodum.


  • baal  (28.07.14 00:53:46) 
hirvatistan'i destekledigim icin gol olunca cok sevinmistim, ama arkadasin evinde oldugum icin golun sevincini bir dilsiz gibi kutlamak zorunda kalmistim cocugun basina dert acmayayim diye. sonra turkiye gol atinca cok kotu olmustum, icerideki odaya kapanmistim uzuntumden.


  • John Finn  (28.07.14 01:30:31) 
ben opeth konserindeydim.


  • baldur  (28.07.14 01:47:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.