[]

100 küsür liraya kafa üstü pofuduk kulaklık önerisi

bilgisayar için kullanacağım. müzik dinlenecek, dota oynanacak ve skype için kullanılacak. haliyle mikrofonu da olacak. ve mümkünse 100-120 bandında olacak en fazla, aşmayacak bunu. beni taşıyacak, ağır olacak, efendi olacak.

daha önce adını unuttum ama kaliteli sayılabilecek bir marka kullanıyordum... kırıldı sonra o kulaklığım. onu 100 küsüre almıştım ama dediğim gibi markasını hatırlamıyorum.

ne önerebilirsiniz? direkt internet üzerinden alınabilen bir şey olursa şahane olur, tam şu an vereyim siparişini.

 
  • diss0640  (27.07.14 22:07:14) 
Dota ve Skype demişken marka olarak Steelseries, Razer veya Logitech'in ürünlerine yönelmeni kesinlikle tavsiye ederim. Hem yıllarca kulllanırsın hem de performanstan yana bir sıkıntın olmaz. Lakin önerdiğim markalar 100 liradan daha fazla tutar, ama değer mi değer. Hele ki 5 kişilik bir takımın varsa ve sürekli iletişim halindeyseniz, üstüne biraz daha üstüne ekleyip bu üçlüden şaşma.


  • Octavarium  (27.07.14 22:11:59) 
plantronics gamecom serisinden bütçene uygun olanı al. ben kullanıyorum memnunum.


  • xenophobe  (27.07.14 22:12:51) 
@octavarium, hocam bana kalsa direkt steelseries'in dota kulaklıklarından alacağım ama 700-800 lira mı ney onlar... bu kulaklığı bana hediye sözü olan birine kitliycem de o yüzden 100'ü aşmak istemiyorum. kendim de şu an üzerine ekleyebilecek durumda değilim.


  • pescador  (27.07.14 22:14:08) 
O zaman şöyle bir ekleme yapayım. 100 tl civarında ısrarcıysan üstünkörü bir araştırmayla şu ürünü buldum;

urun.gittigidiyor.com

kullananların yorumlarına baktım iyi deniyor. Bundan başka yine söylediğin fiyata internette iyi yorumlar almış şu ürün var;

urun.gittigidiyor.com

Kulaklık kısımları dar olanları almanı kesinlikle önermem. Sen de tecrübe etmişsindir belki, hele uzun süreli oyun oynama veya müzik dinleme aktivitelerinde fiziksel olarak kulağı acıtıyor.

Son olarak şunu demeden geçmeyeyim en azından verebileceğin fiyatı 200 tl bandına çekebilirsen Razer'ın Carcharias veya Steelseries'in Siberia'sını almayı düşünebilirsin.
  • Octavarium  (27.07.14 22:20:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.