[]

bayramda açık hastahane

merhaba, cuma gecesi başlayan ve şu ana kadar süren bir kalp problemim var. (ne uyuyabiliyorum, ne gürültüye dayanabiliyorum. tamamen hassas ve rahat hissetmem gerekiyor. özellikle uyumasam bile yatağa uzandığımda sıkışma,yüreğin ağıza gelmesi, hatta kalp durması hissi yaşıyorum) Cumartesi acil servise gittim. ekg ve kan tahlili yapıldı. sonuçlarda anormal bir şey görünmeyince kardiyolojiden randevu almam gerektiğini söylediler ama pazar günü + bayram tatili ile birlikte randevu alamıyorum. durumum daha da kötüye gidiyor. mutlaka bir doktora görünmem gerek.

lokasyon adana ama istanbul, ankara vs. varsa giderim çünkü bayramdan sonrasına gitmek pek kısmet olmayabilir. :/

moderatörlerden ricam duyurumu sabitlemeleri, hatta ayrıca açık/nöbetçi hastahane veritabanı için başka bir duyuru oluşturulması. durumu benden daha acil olanlar vardır muhakkak.

 
devlet hastanelerinde bulmanız pek mümkün değil.
ekg ve tahlilde sıkıntı çıkmadıysa pek korkmayın.
alternatif tıppa yönelteyim sizi. karabaş otu alın çayını yapın kalp çarpıntısına iyi gelir.
  • canseven  (27.07.14 19:45:29) 
Mehmet akif ersoy kalp ve damar hastanesi nöbetçi kalp damar uzmanları vardır görünebilirsiniz acilde.


  • ayhsegul  (28.07.14 01:31:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.