[]

CB secimi yurtdisindan oy kullanma

Selamlar,

Strasbourg Konsoloslugu'nda secmen kaydim var. Az once girip oy kullanma tarihlerine bakayim dedim, megersem herkese spesifik gun ve saat vermisler. Sagolsunlar bana 1. tur icin haftaya Persembe'yi vermisler -ki sistemde kayitli oldugumdan Konsolosluga 200 kusur km'de oturdugum ve calistigim biliniyor. Ne yazik ki Persembe gunu de oraya gidip oy kullanmam mumkun degil.

Yarin sabah telefon acacagim ama aklima takildi, ille belirlenen gun ve saatte mi kullanmamiz gerekiyor, bunu haftasonuna aldirmanin bi yolu var midir acaba?

Tesekkurler.

 
gecen hafta randevular acikti, kacirmissiniz. randevu almayanlara sistem otomatik olarak bir gun atiyor ve o gun kullanmak mecburi. belirtilen gun ve saat disinda oy kullanamazsiniz dendi. ama siz bi sansinizi deneyin tabi, hic umudum olmasa da.
bu arada bayram sebebiyle bizim elcilik yarin ve sali kapali. carsamba acilacakmis.

edit: "Randevu gününü geçiren seçmenlerin hiçbir şekilde sandıkta OY KULLANAMAYACAKLARINI, bu durumdaki vatandaşlarımızın sadece Türkiye’deki gümrük kapılarında oylarını verebileceklerini önemle hatırlatırız." demis bizimkiler.
  • halanne  (27.07.14 18:17:19 ~ 18:18:55) 
Tesekkurler, evet biraz arastirinca kacirdigimi fark ettim. Neyse karar verdim izin alip gidecegim Persembe gunu artik :)


  • o s c a r  (27.07.14 18:25:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.