[]

Playstation ve televizyon tavsiyesi?

Selam duyuru ahalisi!

Başlıktan da anlaşılacağı üzere, playstation ve televizyon almayı planlıyorum ama ps işinden hiç anlamıyorum. 3 mü, 4 mü almalı, 12GB mı 500 gb mı almalı, ikinci el alsak sorun olur mu, bu konularda deneyimli arkadaşlardan Bilal'e anlatır gibi anlatmalarını rica ediyorum. Sistemi kurduğumda, muhtemelen yalnızca fifa,nba'vari spor oyunlarını oynayacağım, zombili, vurdulu kırdılı oyun oynama planım yok. Guitar hero işine de girişirim muhtemelen. Ps'nin yanı sıra, alınacak tvnin özellikleri ne olmalı, mesela 32inçlik bi tv iş görür mü? Led olması ve Lcd olması etkiliyor mu?

Ancak asıl bilgi istediğim konu, playstation olayı. 3 alsam, 4-5 ay sonra işlevsiz hale gelir mi?

 
ps4 almam bence mantıklı maddi imkanın varsa. televizyon içinse ben maç izlemek ve oyun oynamak için tv araştırdığımda plazma tv demişlerdi tepkime süresi en düşük olduğu için hareketli görüntülerde en iyisi dediler tabi bu 3 sene önceydi şimdi led teknolojisi ne kadar ilerledi bilmiyorum ama bence panasonic plazma tvlere bakabilirsin 42 inç altına inme çok küçük kalır


  • sekho  (27.07.14 17:40:34) 
ps3ü 350-400 liraya alabilirken ps4ü 1200-1250 liraya alabileceksin.
ayrıca ps3te uygun versiyon bulursan korsan oynayabiliyorsun fakat ps4te bu yok . tabi ps4ün görüntü kalitesi de bir başka. tamamen bütçenle alakalı.

tv inçi odanın metrekaresiyle alakalı.
  • zebragibi  (27.07.14 17:43:15) 
fifa ve nba ps4 için yeni grafik motorlarını kullanıyor. bu saatten sonra PARAN VARSA ps3 alman bence pek mantıklı değil.


  • mattiadestro  (27.07.14 17:51:19) 
görüntü kalitesi çok ayırt ediyor mu? ps kafelerde oynadığım görüntülerden memnunum açıkçası?


  • basina buyruk  (27.07.14 17:52:18) 
bu ulkenin cocuklari yillarca ps2 oynsdi. ps 3 oyle eskimez abi rahat ol.

simdi para durumun nasil.
ps3 alirsan avantajlarin;
kirdirilabilirsin. bir oyun alacagin paraya butun hafizayi doldurursun.
dezavantajlarin: multiplayer oynayamazsin.

500 gb almani kesinlikle oneriyorum.
12 gb ileride cok sıkıntı yaratir.

sadece bir kac oyun oynayacagim o zaman ps4 almanda mantikli. parana kkyarsin. orjinal oyun alirsin falan filan.


kilzone battefield medalofhonor crysis ac hotpursit dirt serisi bu oyunlari oynamadan durabileceksen eger kiy psraya al ps4.
iki uc tane de orjinal oyun al. bak keyfine.
  • kutsalbok  (27.07.14 17:58:07) 
Evet yine geç kalmadıysam tipik önerimi yapayım. Xbox360 al. Sonra dualarını kabul ederim. Unutmadan jtag/rgh olan bir xbox almanı tavsiye ederim. Duasını aldığım çok oldu ps3 alıp kendine yazık etme.


  • ozdek  (27.07.14 18:36:03) 
paran varsa git ps4 al. tv hd olsun, mümkünse 3d olsun.

yerine bağlı olarak inç tercihi yap. mesela benim salonumda şu an eski ps3'ümde kullandığım 26" var ama yakın zamanda ps4 ile birlikte 32" 3d bir tv almayı planlıyorum.

fifa nba oynayacağım diyorsan hele kesinlikle ps4 al. ben ps4'de fifa oynadıktan sonra ps3'ü sattım, çünkü elimi süremedim. bariz hem gameplay, hem grafik farkı var.
  • ozzpwnz  (27.07.14 18:41:06) 
artık ps4 e geçti millet , seneye bomba oyunlar geliyor , ps3 seni tatmin etmeyebilir...ps 4 edede iyi bi tv alman şart , bende sony var açıkçası bizim tv den aldığım zevki ve kaliteyi hiçbir cafede bulamıyorum...

iyi bi sony plazma ve altın uçlu kablolar var kaliteli görüntü için...onlardan alırsan oyunlardan ekstra keyif alırsın
  • adanalıbeckham  (27.07.14 21:09:31) 
selam.

bende ps3 var 320 gblık silm versiyonundan kırdırmadım grafikleri de beni açıkçası tatmin ediyor, ps4le bariz farklar olması hiç ama hiç rahatsız etmeyecektir seni şayet oynanış senin için grafikten daha önemliyse. televziyon olarak da 50 inç lg 3d plazma var harika oluyor renkler filan. gerçi tatile giderken mutfaktaki 32 inç ledi götürücem farkı hakikaten merak ediyorum.

lg smart 3dler güzel tvler ya. ps3 de alıp kırdırmadan da alabilirsin oyunları. klasik oyunlar zaten cok pahalı değil 2 sene de götürür bence.
  • cagri  (27.07.14 21:20:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.