[]

belgrad ormanları güvenli midir?

couchsurfing'e ilan vermiştim yarın için gezmek isteyen turist var mı diye, kızın biri dönüş yaptı biraz sohbet ettikten sonra yarın belgrad'a gidicem gelmek ister misin dedi. bende bakarız falan dedim ama böbrekleri kaptırmayalım? gerçi kızın profili, referansları ve facebook hesabı sağlam, dünya turuna çıkmış ve şuan istanbul'da yaşıyor birkaç aylığına. kızdan kişisel zarar geleceğini düşünmüyorum ama orman nedir abi? tenha, yanımda da kız olacak diye çekiniyorum. haftasonu olsa aileler pikniğe falan gidiyormuş içim biraz rahat olurdu ama bayram günü bilmiyorum ki kalabalık olur mu? gideyim mi? orman çeteleri çükümü falan kesmesinler?




 
orman neticede herşey olabilir :)


  • fever  (27.07.14 15:24:32) 
atatürk arboretumu açık oluyor mu bayramlarda bilmiyorum ama açıksa oraya gidin. onun dışında bir şey olmaz yahu, iyidir orman.


  • soso  (27.07.14 15:26:03) 
  • mahone  (27.07.14 15:26:35) 
@mahone? :(


  • tolga asp  (27.07.14 15:28:58) 
olm bayram günü ormanda in cin top oynar tenha olur tırs bence. orman istiyosa sen onu emirgan korusuna götür


  • hayatbirfilm_basroldesensin  (27.07.14 15:45:54) 
  • baal  (27.07.14 16:05:06) 
Olm paranoyak mısınız ya :) ne güzel teklif, binaların arasında dolaşmaktan bin kat iyidir. Git gez, tırsma... Sevişin lan hatta durum olursa, güzeldir ormanda böyle heyecanlar.


  • helios  (27.07.14 17:36:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.