[]

Fitness ağrıları

Sporla uğraşan,hayatının bir parçası haline gelmiş arkadaşlar bir baksın buraya lütfen.Yeni başlıyorum,fitness geçmişim yok. başlayalı 2 gün olmasına rağmen kol ve bacak kaslarım aşırı sızlıyor. Salonda,sıcağı sıcağına pek bir şey hissedilmese de eve gelince hissettiriyor kendini. Ağrılar tam olarak ne zaman geçer,beden ne zaman alışır bu tempoya =/ ? Bu gün 3. günüm,şimdiden "ulan nasıl açacağım bu kolları" diye düşünmeye başladım hareket ettiremiyorum =/ ..

ps:1,70 boy ,73 kiloyum bu arada ..


 
2 hafta falan azalarak devam eder.


  • dinsiz adam  (27.07.14 11:11:15) 
haftaya gecer, 2.hafta hic bisey kalmaz. aglayip sizlamayin bi kere de

(bkz: no pain no gain)
  • no christ requires  (27.07.14 11:13:34) 
Hayır aslında mevzu ağrıdan ziyade acaba yanlışlıkla zedeledim mi kasları olayı.. Çünkü antrenör dayadıkça ağırlığı,erkekliğe bok sürmemek adına iyi bu iyi deyip setleri bitirmeye çalıştım :D .. Azaltın da diyemedim :D ..


  • yqzkrttpli  (27.07.14 11:18:11) 
Acı yok rocky

Geçer
  • indescribable  (27.07.14 11:54:02) 
Ben ilk günden sonra dişimi fırçalamaya kolumu kaldıramamıştım:) spordan hemen sonra su sıcaklığını değiştirerek duş alırsan ağrılar biraz azalır.


  • jonturk  (27.07.14 12:19:27) 
daha önce pek kullanmadıgın, çalışmayan kasları calıstırgıdın icin agrı-sızı oluyor. dinlenmeyle bi kac gunde geçer, mutlaka ama mutlaka dayanabilecegin kadar soguk suyla duş al. hatta agrıyan yerlere bolgesel olarak soguk suyla masaj uygular, iki gun dinlenip sonra çalışmada aynı yere yuklenirsen -abartmamak kaydıyla- agrının nuksetmeyecegini farkedeceksin.


  • lurgee  (27.07.14 14:12:16) 
Çoğunlukla atlanan esnetme gerdirme hareketleri oldukça önemli bu noktada.

Çalışma sonrası iyi bir soğuma ve esnetme gerdirme çalışması ile ağrılarının çoğundan kurtulabilirsin.
  • cursor  (27.07.14 14:38:51) 
Soğuk duş olayı baya bi rahatlattı şuan,kollarımı 45 dereceden fazla açamıyordum şuan rahatladım teşekkürler öneriler için =)

@cursor nasıl hareketler mesela dostum ne önerirsin ?
  • yqzkrttpli  (27.07.14 14:40:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.