[]

Bu kadar kolay ölünür mü?

Bir çaresi var mı o an için?

+18-----------

www.youtube.com

+18-----------

 
böyle ölünmez.


  • baldur  (27.07.14 00:58:22) 
Kolay bi olum degil ki bu. O kadar bilesen bi araya geliyor. Imkansiza yakin. Kolay olum dedigin metanla falan olur fark etmezsin.


  • icim urperiyor  (27.07.14 01:02:20) 
imkanı yok boğacak kadar sıkı dolanmasının.


  • ack3000  (27.07.14 01:07:11) 
olaydan önce etken fazla ama olay anında çırpınmak yerine dursa ya da dizlerinin üzerine gelse veya bacaklarını açsa.


  • silver apple  (27.07.14 01:10:00) 
silver apple hakli. yani böyle bir durumda ilk amacin sebebi engellemek olur. bogazindaki ipi tutup cözmeye calisirsin. sonra ipi cözemezsen tutup kalkmaya calisirsin. yani dönüp de bogulurken "vah vah makas da uzaktaymis" demezsin. zaten adam bacaklari acsa geriye itse kendini dikelecek. olmadi saga sola tutunmaya calissa arkasinda kenarda raf var, duvar kalinligi bilegim kadar her türlü kendini kaldirir. zaten bir baska nokta daha var, intihar tesebbüslerinde gerceklesen, kendi agirligini verirsen cellat dügümü atip da ipi bagladigin sey genelde agirligini tasiyamaz. buna evlerdeki ahizelerin kancasi dahil. iple beraber düsersin asagi. banyoya gerdigi ipin bir yani aninda düsüp boynunun etrafinda 15 tur atacak da diger kisim kopmayip senin egirligini tasiyacak kadar saglam olacak.

sonuc; hayir ölünmez. realitede ölünmez böyle.
  • wiillii  (27.07.14 01:39:59) 
ayrıca madem wiillii asmaktan da bahsetmiş şu bilgiyi verelim: kendini asarak intihar edenler boyunları kırıldığı için hemen ölüyor. boğularak ölmek çok daha uzun süren bir şey. su altında boğulmak gibi değil yani. hatta idam edilen ve hepimizin bildiği bir ismin asıldığı zaman boynunun kırılmadığı ve ölümünün çok uzun ve acılı olduğu söylenir. (kim olduğunu hatırlamıyorum, deniz gezmiş de olabilir saddam hüseyin de, o kadar hatırlamıyorum)


  • ack3000  (27.07.14 01:49:10) 
o aparat boyununa dolanacak kadar hızlı düşemez.


  • orpheus  (27.07.14 03:49:25) 
Aynen de böyle ölünür. Başka bir çaresi de kesinlikle yok, başına bu kadar kötü olmasa da bunun gibi bir şey gelmeyen bilmez.
Bana çocukken bir araba çarpmıştı. Arabayı gördükten, bana doğru geldiğini ve durmayacağını farkettikten sonra 2-2,5 saniye öylece kalakaldığımı net hatırlıyorum mesela. Adam o sırada makası bile ne düşünür, ne görür emin ol.

  • İsmail Abi  (27.07.14 03:58:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.