[]

o degilde ne gun oldu be yalcin!

hersey dun gece, lan bugun evde oturmuyim. hayatimda ilk defa bi plaja akayim dememle basladi. hatta dun gece duyuruda nereye gideyim diye de sormustum.

neyse saat 11 gibi evden ciktim. 12 gibi haciosmandaydim. atladim kilyos otobusune. sariyerí gectikten sonra otobus tenhalasinca on tarafa oturdum. tam karsimda hanim hanimcik turist bir kadin oturuyordu. arada bir bana bakiyordu; ama benim aklim baska yerlerdeydi. neyse gencler. otobusle taa son duraga kadar geldik. sofor uyardi arkadaslar son durak. bi tek ikimiz kalmistik. caresiz indik. eksiduyurudan baktigim kadariyla gavadin teki aylar once son duraktan inersen direk plajdasin demisti. neyse bu hatunla indik. ben tabi tum malligimla oracikta bekliyordum. neyse kadin birden byanasip, pardon plaja nasil gidebilirim dedi. ben de oraya gidiyorum. ama fazla geldik heralde birine sorucam bi saniye bekle dedim. gittim bakkala sordum. minibule geri gitmemiz gerkiyordu. gittik. plaja yerlestik. kadinla yanyana havlulari serdik. ben hala kadinin beni begenecegine ihtimal vermezken kadin bana, cok guzel guluyorsun, seninle beraber oldugum icin cok mutluyum falan dedi. tabi yaslarimiz ortaya cikinca biraz sok oldu. ben yasli gostermeme ragmen 30 dum. o ise genc gosterdigi icin 38'di. neyse guzel bi yerde balik yiyip geri donduk. donerken metroda 13 yasinda iyi giyimli bir cocuk tam karsimda kendisine eslik eden guvenlik gorevlisine kimsenin anlamadigi bir dilde bagiriyordu. herkes merak etmisti. noluyor lan derken sonradan anladim. cocuk kaybolmus. guvenlik gorevlisi de onu polise goturuyormus. neyse metrodan inip kadini yolcu ettim.

edit: bi olay daha yasamistim simdi aklima geldi. metrodan metrobuse cikarken. israilli oldugunu dusundugum yasli bir adam herkesi kasteder;

-civaliye nesi gidecekem! civaliye nesi gidecekem!

diye bagiriyordu. ben de karamurtalik yaparak.

civali neresi. oyle bi yer yok derken.

civahil diye duzeltti. sonra cevahir oldugunu anladik. ben bilmiyorum derken adamla beraber yuruyen merdivendeydik. karsidan inenlere sormaya devam ediyordu. 2 kisi de bilmedi. sonra birden turklere laf soktu.

-bu turkuler cok kotu. kimse bisey bilmiyor! zaten benim otelim vardi 700 milyarimi kaybettim turkuler yuzunden!

metrobusun cikisina kadar bu dallama ihtiyarla turklerin iyi kendisinin kotu oldugu hususunda kavga ettim.

ben metrobuse atladim. cok kalabalik degildi. bu seferde metrobuste 40 yaslarinda alkollu yada psikolojik problemi olan adam tuhaf hareketlerle herkesin dikkatini cezbetmisti. kendi halinde takilirken birden bana dogru yonelip tam bacaklarimin arasinda ayakta durdu. ben de gulerek gel kucagima otur. dedim. lavuk ne derse begenirsiniz? otururum!

ve geldi oturdu. 5,10 saniye oturdu ve tekrar ayakta durdu. herkes guldu. ben de makaraya vurup sesimi cikarmadim.

neyse uzun lafin kisasi cok ilginc gelmemis olabilir; ama ben yilin 365 gununu rutin yasayan bir adamim. allahin kilyosuna iett ile tek basina gidip, otobuste plajda herkesin yiyerek baktigi tipte yalniz bir turistle karsilasmak ve onu etkilemek + metroda guvenlige bagiran 13 yasinda rumen cocuk gormek ve metrobuste kucak dansi ytaptirmak falan beni afallatti.

sadece paylasmak istedim. belki biseyler karalamak isterseniz diye soru olarak soruyorum.

 
kadınla bu kadar mı?


  • baldur  (26.07.14 22:45:15) 
Vay be ne maceraymis, Nuri Bilge filmleri kadar aksiyon var.


  • Nohut Bey  (26.07.14 22:50:18) 
bu kadar degil tabi. yarin da adalardaki plaja goturmemi istedi. kadinla birsey yasamak istemiyorum. sanirim beni cazip kilan da bu cool tavirlarim:) yoksa ne tip var ne de para.


  • mayeskuel  (26.07.14 22:54:54 ~ 22:59:25) 
Abi ben de kadınla devamı geldi sandım ama bi şey olmamış herhalde. Yalcın kim bu arada?


  • jonturk  (26.07.14 22:55:24) 
arkadaşı varsa söylesene bana ayarlasın :D


  • baldur  (26.07.14 22:56:08) 
hep aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar beklemek aptallıktır diye bir söz vardı abi farklılık iyidir :D değişik bir gün olmuş. devamını bekliyoruz :P


  • Ufuk  (26.07.14 23:04:44) 
Okurken kadinla yasanan halvet neticesinde aslinda kadin degilmis maymunmus falanmis gibi fantastik bi beklenti icine girdim ama harbi nuri bilge ceylan filmi gibiymis.


  • cecilia  (26.07.14 23:06:27) 
yok yahu. kadin kesinlikle cirkin degildi. dedigim gibi plajdaki herkes onu kesiyordu. fizik, yuz gercekten guzeldi. ama ben de boyle bir malim iste. yelkenleri suya indirme, yataga atma gibi bir huyum yok. yoksa bizde biliriz gece bara goturup 3 birayla kollarimda aksaray otellerine atmayi.


  • mayeskuel  (26.07.14 23:11:46 ~ 23:16:14) 
plaj nasil olacak. guzeldi. bayram arefesi ve oruc oldugu icin cok kalabalik degildi. su sicakligi cok guzeldi; ama yosunluydu.


  • mayeskuel  (26.07.14 23:24:16) 
365 gün rutin yasarsan olacagi o:)


  • delifaruk  (27.07.14 00:30:24) 
abi o değil de "yelkenleri suya indirmek" öyle bir şey değil skdşjgksjgsa

kadına yarın da ilgi göstermezsen ya kendini sana aşık sanacak ya da gay heralde deyip geçecek. başka ihtimal yok bence
  • ack3000  (27.07.14 01:21:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.