[]

Yassı Şeftali

Yassı şeftaliyi İstanbul'da nereden bulabilirim. Pazar ve birtakım hipermarketlerde bulamadım. Gören, bilen var mı?
www.hobifidancim.com



 
sen seftali demissin ama bu bildigin tarla domatesi :D ne icinmis ki bu


  • camiroquay  (26.07.14 21:21:42) 
Yok, bu şeftali. Resim biraz öyle görünmüş olabilir. Memlekette evin bahçesinde yetişiyor ve tadı nektarin ile şeftali arasında, kendine has bir aroması da var. Zaten tüyü de şeftaliden az, nektarinden çok. İstanbul'da canım çekiyor arada da, hiç bulamıyorum.
www.burntridgenursery.com

  • aychovsky  (26.07.14 21:22:51 ~ 21:25:57) 
koç üniversitesi migrosta oluyor, en azından yaz okulu bitmeden önce oluyordu, şimdi kampüs boş diye getirdiklerini pek sanmıyorum. cevahirdeki migrosta da görmüştüm bir kere, ki orasının büyük ve talebin çok olduğunu düşünürsek şansınızı denemeye değebilir.


  • malmazel  (26.07.14 21:25:26) 
Beylikdüzü'nde 5M Migros'ta bulamamıştım. Cevahir'de varsa, oraya giderim de Koç Üni. biraz aşabilir beni. Umarım oralardan çıkar.


  • aychovsky  (26.07.14 21:27:54) 
beylikdüzünden cevahire gidecekseniz belki de telefon edip sorarak garantiye almanız daha iyi olur. yoktur, bitmiştir, uzun zamandır gelmemiştir filan şimdi vicdan yaparım ben.


  • malmazel  (26.07.14 21:32:55) 
İşim Maçka'da, bir gün geç çıktığım bir akşam Cevahir'e uğrayabilirim. O kadardan çekinmem. Cevahir'de varsa o sevinçle size de gönderirim bir iki kilo. Hatta tüm Duyuru'ya benden yassı şeftali!


  • aychovsky  (26.07.14 21:34:09 ~ 21:36:03) 
yassı şeftali aşkına bak sen arkadaş ya o.0


  • malmazel  (26.07.14 21:43:43) 
kurtköyde 3m'li migrosta vardı geçen.


  • mattiadestro  (26.07.14 21:46:24) 
@malmazel O kadar büyük bir aşk değil de, olmayınca kıymete bindi işte. Psikolojik.

@mattiadestro Kurtköy iyice uzak. Ben şu Beylikdüzü 5M'yi tekrar bir dolanayım dönünce.
  • aychovsky  (26.07.14 21:48:38 ~ 21:48:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.