[]

John Kerry

Bu abimizin oturma şekli biraz garip değil mi? Bir mesaj mı vermeye çalışıyor yoksa onlar için olağan bir durum mu?

www.radikal.com.tr


 
adam amerikalı aga. rahat yani biraz.


  • baldur  (26.07.14 13:12:51) 
Evet mesaj veriyor. Politikacilarda var oyle seyler. Ozellikle superguc isen belli etmen gerekiyor, racon bu. Tiksiyon kursunda egitmen bize bahsetmisti bu konudan birkac ornek de vererek Obama'dan.

Edit: Netgeo'da da bununla ilgili bir belgesel vardi.
  • delifaruk  (26.07.14 13:20:38 ~ 13:21:28) 
kerry: gene ne var mına koduum kitap okurken rahatsız ediyorsun
davut: ya şöyle olacak adana yanına da buz gibi ayran

kerry bacak bacak üstüne atınca Davutoğlu düz oturup ezik gözükmek istememiş, altta kalmamak için bende atayım demiş. Kerry gibi atmak göt ister tabi, bizden anca bu kadar oluyor
  • freedonia  (26.07.14 13:31:28 ~ 16:49:23) 
kesinlikle mesaj veriyor. sallamıyorum seni mesajı. obama da bir benzerini yapmıştı tayyip'e karşı: im.haberturk.com

esad: imgz.vol.io
  • himmet dayi  (26.07.14 13:35:36 ~ 13:35:58) 
bizim köyde bunun gibilere topla o sonradan çıkmalarını derler. az bile derler.


  • namus ninjası  (26.07.14 13:40:02) 
bir erkek bacak bacak üstüne atacaksa bizimki gibi değil onun gibi atmalı. bence bir sıkıntı yok aksine sıkıntı bizimkinin oturuşunda.


  • brotha  (26.07.14 16:32:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.