[]

size de oluyor mu?

oluyordur kesin. şimdi geçen gün yolda giderken aklıma bir çocuk geldi. lan dedim bu elaman nerelerde ne zamandır gözükmüyor. neyse eve giderken tak o elamanı gördüm. bugün de namaza giderken bir komşumuz vardı. lan bu çocuğu en son 6 ay önce görmüştüm. nerelerde falan dedim içimden. tak adam geldi yanıma oturdu.

nedir lan bu? resmen adamları çağırıyoruz.


 
Oha ermissin resmen


  • Idonthaveausername  (25.07.14 23:33:11) 
oluyor bana da arada


  • cokponcik  (25.07.14 23:37:29) 
ooo gizemli olaylar alırım bi dal.

geçen gün bir arkadaşımla bir cafede oturuyorduk. bi kız vardı facebook'unu kapattı, telefon numarasını değiştirdi. her yerden izini sildi resmen kayboldu kız. 2 yıl önce.

önce tribal kız hareketleri sandık 1 hafta süren falan. ama 2 senedir kimse haber alamıyordu bundan.

neyse, muhabbeti açıldı... napıyodur acaba yaşıyor mudur dedim, 1 dakika sonra yanımızdaki kaldırımdan geçti...

not: namaz falan yok da cami karşısında bir cafe bu. hadi bakalım.. :D
  • jamiro  (25.07.14 23:38:48) 
Evrene mesaj gonderiyorsunya ondandir. Kesin ondandir.


  • delifaruk  (25.07.14 23:40:15) 
Hee, arada bana da oluyo


  • balpolen  (25.07.14 23:59:09) 
sıradan. rüyamın zamansal mekansal ve kurgusal olarak birebir çıktığı oldu. keza en az 15 saniye süren bir olaydı. konuşmalar tavırlar falan da tıpatıp aynıydı. şoka girmiştim ama sıradan şeyler bunlar.


  • yasli ateist  (26.07.14 00:09:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.