[]

sevgilimsi arkadaşa içimden gelen hediye günlüğümsü bişe ? gereksizmi ki

meraba arkadaşlar.öncelikle ilk defa gönül işleri tipinde soru sormanın haklı sevincini yaşıyor ve bunu sizle paylaşmak istiyorum :D

şimdi durum şu yaklaşık 1.5 aydır bi arkadaşla konuşuyorum.(ben kız kişisiyim)aslında gayet bizi izleyen sanır ki sevgiliyiz.ve ben de çok istiyorum onunla beraber olmayı sanıyorum ki o da istiyor.fakat şöyle bir sorun var o başka bir ilde yani benim normalde okuduğum ilde ama ben yaz tatilimdeyim ve görüşemiyoruz.samimi olduktan sonra hiç görüşemedik yani..o diyor ki adamakıllı sevgiliyiz diyebilmek için bi görüşmek lazım gelir.nitekim haklı.ama ben sevgili olmasak bile ilerde arkadaş kalmak istiyorum o da istediğini belirtiyor çünkü muhabbetlerimizi seviyoruz.


yukardaki özetten sonraa ben bu kişiyi şuan seviyorum.ve bu kişinin 3 ağustos doğumgünü imiş.ben günlük yazmayı falan severim.yazmayı yani.bu 3 ağustos için değil ama tabi nolur bilinmez ama seneyeki 3 ağustosa (2015)gelecekteki akıbetimizi düşünmeksizin hergün hakkında hissettiklerimi,o gün özel bişi yaşadıysak veya konuştuysak o olayı veya bana hissettirdiklerini yazsam.öyle ödev gibi hergün değilde işte 1 yılda 1 defter doldursam çok mu saçma olur ? bu ne ya bunla mı uğraştın der mi ? okumaktan sıkılır ve ben de bunu görüp hiç yoktan mutsuz olur muyum ? ama biri bana böyle bişi yapsa keyifle okurdum gibime geliyor.öyle hergün 5 sayfa döşemiycem zaten yani güne göre işte kavgalarımızı da yazabilirim nebiliyim ya güzel mi olur çirkin mi ? başlıyim mi sizce ?


teşekkürler şimdiden.seviyorum sizi :D of çok sevgi pıtırcığıyım.

 
bence çok güzel, anlamlı. biri benim için böyle birşey yapsa okurdum hiç sıkılmazdım. ama ne tepki verir bilemedim açıkcası.


  • rock n roll  (25.07.14 20:25:00) 
harika olur. umarım seneye kadar sabrınız ve isteğiniz kalır ikinizin de. uzak mesafe iliskisi zor.


  • ufukcel  (25.07.14 20:32:59) 
Yapmayin pampalar. Ne gunlugu, ne hergun boseyler yazmasi falan. Forma al kizim. Simdi yeni sezon formalari cikti. Bu arada sen bisey mi ictin? Bu nasi yazi yazma sekli yaa? Cozcem diye kastim yeminle.


  • aeroflot  (25.07.14 21:06:18) 
Karsindaki bundan anlayacak biriyse yap tabii, ama boyle seylerden anlamayan biriyse zaten hic ugrasma.


  • Idonthaveausername  (25.07.14 21:43:38) 
Sen tut, bir sene sonra karşındakinin böyle şeylere değer vermeyen biri olduğunu anlarsan vermezsin.


  • Lim5  (25.07.14 22:04:46) 
bence erkekler böyle şeylerden anlamıyor ya.


  • kehribar  (25.07.14 22:12:16) 
kişinin karakterine göre değişir. bizim cinsin bazıları böyle şeylere değer verirken bazıları çok saçma bulur. karşı tarafın karakterini bir düşün ona göre karar ver derim ben.


  • 12tmaferd i  (26.07.14 05:49:49) 
yapma :)) düşünnce çok güzel bir hediye ama yapma :) Biz kadınlar için çok güzel, çok romantik falan filan; biri bizim için yapsa uçarız büyük ihtimal. Ama ama sorun şu ki kadınlarla erkeklerin kafası bu konuda çok ayrı çalışıyor. Sen bunu bi adama yapınca beğenmez değil ama yüksek ihtimal senin 1 senedir beklediğin umduğun etkiyi yaratmaz adamda. Yapma. Zaten 1 yıla kim öle kim kala...


  • velvet revolution  (28.07.14 03:52:25) 
yap ama kendine sakla; sonra kendin oku, kendin değer ver hissettiklerine. ben bunun aynısını yaptım, gönderdim. iki gün sonra ayrıldık :D aynı etkiyi yaratacak diye bir şey yok. sadece fazla havalanıyorlar. keşke yazdıklarımı kendime saklasaydım dedim sonra çünkü. kim bilir attı mı ne yaptı.


  • pokerface  (31.07.14 17:02:17) 
18 yaşındayken sevgilim bana yaptıydı. Ben tavlayana kadar kıvrandıydım ama sevgililik süremiz boyunca onda unuttuğum bana ait bi deftere hergün yazmıştı. Muğla'ya tekne turuna gitmişim hiç mesajlaşmamıştık o gün, şu an kıskançlıktan kuduruyom falan yazmış güldürüklü. Sonra ayrıldığımız gün çağırıp vermişti.

Bence yap, güzel bi şey. Allah bozmasın neşenizi diyelim. :)
  • bana da mi lolo  (31.07.14 17:13:11 ~ 06.09.14 02:22:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.