[]

Bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz?

Şu laptop'u almayı planlıyorum:

www.vatanbilgisayar.com

Oyun oynayan biri değilim. Kullandığım programlar da sistemi çok zorlamayan programlar. Daha çok müzik ve HD ve Full HD videolar ile haşır neşirim. Bu laptopun işimi fazlasıyla göreceğini tahmin ediyorum. İlgili ürün hakkında bir yorumunuz yahut başka bir tavsiyeniz varsa öğrenmek isterim.

Teşekkürler.

not: dilerseniz şuradan 2 adet ürün incelemesine ulaşabilirsiniz:

www.laptopmag.com
laptops.reviewed.com

 
içindeki dandik 8gb'lık ssd'ye windows bile kurulur mu bilemedim.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (25.07.14 15:17:28) 
O bölümü yok etmeyi planlıyorum aslında.


  • gyroscope  (25.07.14 15:23:10) 
istediğin şeylere göre pahalı bir seçenek, daha makul bir şeyler bulabilirsin.


  • yalnux  (25.07.14 15:37:21) 
yok edeceksen ssd'li modele o kadar para vermeye gerek yok. ssd'yi yok etmeye bakma aksine dahil etmeye bak, ssd farkı çok büyük.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (25.07.14 15:48:37) 
aynısından alacağım kısa süre içerisinde. o 8 gb'lık ssd kurulum işlemi yapmak için değil, bir çeşit cache sistemi imiş. çok kullanılan dosyaları ssd'ye geçiriyor ve o şekilde hız kazanmanı sağlıyor.(yanlışım olabilir)


  • yasli ateist  (25.07.14 18:34:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.