[]

size de oluyor mu ?

2 senedir sevgilim yok hatta sevgili hak getire birinden hoşlanıp onunla birlikte olma isteğim bile yok. . İyice korkmaya başladım güzel bir şeyler yaşayıp ben de mutlu olmak merak edilmek sevilmek deger görmek istiyorum ...ömrümün en güzel zamanlarıni böyle aşktan bi haber gecirmek uzuyor beni.. Böyle şeyler düşündüğünüz olur mu sizin de arada umutsuzluğa bağlayıp?




 
4 senedir yok benim de boşver.

benim derdim sevişmek filan da değil. bütün güzelim konserleri, festivalleri kaçırıyorum şu yaşlarımda. (24'üm) ya da atlayıp arabaya kafama göre bi yere gidemiyorum yanımda kız arkadaşımla. en çok bu üzüyor ciddi olarak.

ama sonra diyorum ki ben kız olsam benimle çıkmazdım o yüzden boşveriyorum. peh.
  • i was me but now he s gone  (25.07.14 01:00:37) 
sevgilisiz bir kaç ayım zor geçti o düşünceyi anlayamayacağım ama tavsiye vermek isterim yeni insanlarla tanışıp kaynaşabileceğin aktivitelere katıl derim.


  • joy stick  (25.07.14 01:01:16) 
kendi kendime hayırlısı böyleymiş diyip yatıyorum. sevgilisizligi dert edinecek bir yapıya hic sahip olamadim.

28den ideal sevgili edinme yaşını çıkartın , o kadar yıldır yalnizim.
  • montauq  (25.07.14 01:08:29) 
(bkz: badakizm)


  • ron dennis  (25.07.14 01:33:23) 
Er kişiyim. Son iki yıldır karşı cinsle en fazla 2 ay geçirdim.Bu bazen bir hafta oldu, bazen 1-2 ay. Aralarda neredeyse hiç boşluk yok. Bazısını sevdim, bazısıyla vakit geçirdim, bazısına da para yedirdim. Gel gör ki ben de senin gibi düşünüyorum.

"ömrümün en güzel zamanlarını böyle aşktan bi haber geçirmek uzuyor beni"

Daha öncesinde ilk ama uzun bir ilişkim olmuştu. O zamanlar hakkaten güzeldi ama. Değerini sonradan anladım ama iş işten geçti.
  • Evocati  (25.07.14 03:18:09) 
@evocati degerini sonradan anlamak da bir sey yine :) cok zor yalnızlık hiçbir sey yerini dolduramiyor da ondan bu üzüntü. .


  • olsun  (25.07.14 03:46:31) 
yalnızlık bu dünyada ki en büyük ceza. 23 yıldır hiç olmadı benimde öleyim ben en iyisi.


  • fransızkalanadam  (26.11.14 22:59:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.