[]

amerikan kredi kartı olan var mı?

playstation için bir oyun satın almak istiyorum fakat sadece amerika kredi kartı geçiyor maalesef. yardımcı olabilecek var mı?

hesap bilgilerini vereceğim, benim için oyunu satın alacak, ben de istediği hesaba oyunun ücretini yatıracağım. ufak bir miktar komisyon ödemeye razıyım.

teşekkürler.

edit:
oyun 10.50 dolar.

 
Alla alla, kredi kartınız yurtdışına açık ve kullanılamıyor mu ?


  • storax  (24.07.14 23:01:31) 
kredi kartımla pek çok yurt dışı alışverişi yaptım fakat oyunu alacağım yer illa ki amerikan kredi kartı istiyor, öyle bir kısıtlama yapmışlar. bu arada oyunu alacağım yer de güvenilir olmayan bir yer değil, sony'nin resmi oyun satış platformu.


  • kivanc1  (25.07.14 00:07:44) 
amazon'dan psn card (fiziksel olmayan dijital vers.) al us için. hesabına tanımla oyunu öyle al.


  • daemonville  (25.07.14 01:29:13) 
psn kart 10 dolarlık var fakat oyun 10.50 dolar, öyle saçma bir sebepten dolayı onu da yapamıyorum. 20 dolar alsam 9.50 dolar kalacak bu sefer hesapta.


  • kivanc1  (25.07.14 01:52:55) 
olsun 20 al. beğendiğin hiçbir şey yoksa dursun lazım olur. güzel indirimler oluyor us store'da.


  • daemonville  (25.07.14 01:59:47 ~ 03:56:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.