[]

bir delinin hatıra defteri

hayatım boyunca hiç kimsenin delisi olmadığım kadar erdal beşikçioğlu delisiyim.

ölmeden önce tek dileğim onunla tanışmak.

sorum ise; bu gösteri devam ediyor mu? devam ediyorsa biletini bulabilir miyiz?

 
Önümüzdeki sezon izlersiniz bilet bulabilirseniz.


  • angelus  (24.07.14 21:24:45) 
sezon baslayinca giseden alamazsan sahibinden.com'a falan bak. orada karaborsasi donuyor.


  • no avalon  (24.07.14 21:32:04) 
Devlet Tiyatrosu perdelerini ekim ayında açacak. Eylül 15'te de program Ankara Devlet Tiyatrosu'nun sitesinde açıklanır.

Oyun sahnelenecek ise, ne zaman sahneleceğini öğrendikten sonra Ankara'da iseniz sabahın köründe sıraya girersiniz; değilseniz de İstanbul ve İzmir başta olmak üzere nisan-mayıs aylarında turneye çıkıyor devlet tiyatroları. Aynı bilet bulma savaşına girerek şanslıysanız izlersiniz.
  • kaymaktutmayansicaksut  (24.07.14 21:34:10) 
Erdal beşikçioğlu devlet tiyatrosundan ayrıldı diye biliyorum ben.


  • tok oldugumuz halde yaftalar yiyoruz  (24.07.14 21:56:44) 
"gösteri" bir tek bana mı garip geldi, oyun diyelim bence :)

çok güzel oyun bu arada umarım devam eder de daha çok insan izleyebilir.
  • paltar yuyan masin  (24.07.14 22:08:08) 
3 kere gittim.

bu sene 4 olacakti ama artik kara borsayi onlemek icin biletin giselere dusecegi tarih yazmiyor. yani eskidendi o sabahtan gisiyim bilet aliyim olayi. bu sene itibariyle artak yalan oldu o.
biletler bir anda satisi sunuluyor. bu yuzden internetten takip edenler icin artik bilet bulmak daha avantajli.

ve hayir erdal besikcioglu birakmadi.

ayrica oyun bir harika dostum.
  • kutsalbok  (24.07.14 22:10:50) 
Ben de izlemek istiyorum ama ankara ya gidebilme gibi bir imkanım yok. Turne bilgisi önceden veriliyor mu,sezon içinde hangi şehirlere gidileceği önceden belirtiliyor mu? Net bir tarih belirtmeseler de bu sezon trabzona gelecek diyorlar mı mesela önceden


  • zarpandi t  (24.07.14 22:28:53 ~ 23:27:24) 
@zarpandi

turneleri mart ayı sonundan başlayarak dt'nin sitesinde ''turneler'' başlığı altında yer alıyor. (www.devtiyatro.gov.tr) ancak zaman zaman kontrol etmekte yarar var cünkü tüm liste bir anda çıkmıyor, zamanla güncelleniyor. Genellikle dt sahnesi olan tüm şehirler dolaşılıyor.

trabzon için aynı sayfanın trabzon başlığından detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.ayrıyetten: www.trabzondt.gov.tr
  • kaymaktutmayansicaksut  (24.07.14 23:18:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.