[]

Omuz neresi

olaylar bitmiyor. doktora boynumun altı omuzlarım ağrıyor dedim. orası omuz değil dedi. boyundan sonra başlayan kollara yayılan bölgenin adı nedir la ?

kadına sordum boyun eklemleri dedi.

www.google.com.tr

şu resimdeki davicle yazan yerden başlıyor kafaya doğru giden bölgenin adı nedir ?

 
clavicle o :)

doktor da tam bi malmış yanlız, tarif etmişin işte daha ne zorluyor?

ben de oraya omuz diyorum yalnız.
  • seksen9  (24.07.14 17:17:10) 
@seksen9

hacı kadın beni baya bozdu ha sanki anasını küfrettim. böyle gösteriyorum işte dohtor hanım boynumda çok ağrı yok ama omuzum feci dedim. kezbani bir tavırla orası omuz değil ya sss filan dedi. bende ne peki oranın adı dedim boyun eklemi dedi. tıp bitmiş arkadaş.
  • fuskiyenin oglu  (24.07.14 17:19:48) 
ben de oraya omuz diyordum ha. Yaşa ki neler göresin işte.

Hacı yalnız davicle süper kelime olmuş ya :D
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (24.07.14 17:23:43) 
yeni mezun mudur egoist midir nedir annamadım. anatomi labında hocası bunu bozmuştur şimdi millete artislik yapıyodur.

boyun eklemi diye clavicledan başlayan yere denmez ayrıca. hoş dilsiz biri bile olsan hareketlerinden anlaması lazım zaten. anamnez dersini bi daha almalı.

omuz ora omuz. kaltak karı. nerenin doktoruymuş o? gidip inada omzum ağrıyo diyesim geldi.
  • seksen9  (24.07.14 17:28:03) 
@seksen9 genç bi bayandı. istinye'de. gidicem yarın yine yanına mr istedi benden.


  • fuskiyenin oglu  (24.07.14 17:30:58 ~ 17:31:15) 
alın size bir beyin özürlü daha.
bu orospu cocukları çok büyük bok yiyormuş gibi doktor olunca sağı solu aşağılamaya bayılır. hayır bu puştlara sen de çıkıp yazılım bilgisiyle konuşup ezeceksin de, o kadar aşağılık olamıyoruz işte.

ulan şerefsiz, adam sana ne güzel analtmış buralarım ağrıyor diye. ne diye çıkıp bozarsın? git bak.

o zaman bu yavşakların karşısına ağrım var diye geleceksin en temizi.
elleye elleye arayacak nerenin ağrıdığını. onu istiyor yavşaklar.
  • kamera motor  (24.07.14 17:33:35) 
yazmayı unutmuşum doktor omuz diye kol kasları ve onun üstündeki 10 cm lik bölgeye omuz dedi. tuttu hatta burdan burası omuz dedi. kedi misali tamam omuz orası dedim bende.


  • fuskiyenin oglu  (24.07.14 17:48:35 ~ 17:49:31) 
gidince evde boyun eklemlerine baktığını ve senin tarif ettiğin yerde olmadığını, anatomi bilgisinin yetersiz olduğunu ve anamnezde çok kötü olduğunu bu yüzden de şikayet edeceğini söyle.
tabi işiniz bittikten sonra.

korksun birazcık. var böyle saygısız doktorlar(küfür).

benim boynumla omzum arasında 15 cm olduğu için tam anlamadım nereyi tarif ettiğini :) ama kadının seni rahatsız hissettirecek bi harekette bulunmaması lazımdı. öyle keyfi sana dokunup anatomi dersi veremez.

şikayet et, arkandayız. mesleğini etkilemez zaten de uyarı alır en azından.
  • seksen9  (24.07.14 17:50:40 ~ 17:55:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.