[]

Z Raporu (24.07.2014)

selamlar,

iş bitimi yaklaştı, z raporunu almaya geldim ben de; merak ettim bugün ne derdiniz oldu ya da var? çözebildiniz mi? belki burdaki birilerinin ya da başkalarının yardımları ile çözülebilecek bişeyler mi?

bi de bunu geleneksel hale getirelim ister misiniz? geri dönük de tarihsel olarak kayıt tutmuş gibi oluruz hem belki? eskilere bakıp bakıp "tey tey tey" deriz :)

sevgiler!

 
Bende tam acaba bugün yazmadı mı diye bakmıştım ki gördüm. :) bence geleneksel hale gelebilir. bugün tezde baya bir ilerledim bir bölüm daha bitmeye çok yaklaştı. Fakat tezin asıl kısmı uygulama kısmı için beklediğim uzman görüşü hala gelmedi. O gelmezse işler çok sıkışacak.
Bu arada köpek için sahibi aradı size vereceğim dedi yarın akşam gidip tanışacağım evimizin yeni minik dostuyla eğer kanımız ısınırsa alıp geleceğiz.
Sende ne var ne yok?
  • Dr_Stat  (24.07.14 16:55:50) 
@Dr_Stat, bence tez olayı yoluna girmiş senin, bitecek. ufaklık için de çok sevindim, umarım birbirinize ısınırsınız, ev şenlenir :)

benim gün bitti şimdi, ofisten çıkıyorum ama yine berbat bir gün geçirdim. eve gidince detaylı yazarım :)) diğer tikleri sonra gelebilir.
  • loveinaflipbook  (24.07.14 17:00:54) 
Fatura.


  • ufukcel  (24.07.14 17:03:38) 
@loveinaflipbook zaten tezin şu an itibariyle uygulama ve sonuç kısmı kaldı diyebilirim. Girişte bir şey yok onu saymıyorum. 5 ağustosa kadar enstitüye draft halini teslim etmemiz lazım. Eğer bayramdan önce uzman görüşü gelmezse dönünce çok sıkışacak ama inşallah bitecek. Köpek için teşekkür ederim. Bakalım resimlerden baya şirin görünüyor ama orda da bana alışır inşallah.
Senin neden günün kötü geçti? bizde senin dertlerini dinleyelim yaz mutlaka.

@ufukcell faturalar çok fazla değilse yardımcı olalım buradan.
  • Dr_Stat  (24.07.14 17:19:43) 
@ufukcel, hakkaten hay anasını diyorum :(

@Dr_Stat, 2 hafta önce yıllık izindeydim, o hafta departmanda 2 kişi olduğumuz ve ben yokken beni yedekleyen arkadaş istifa etti. 2 kişilik işe döndüm tatilden geri, 2 haftadır da aksi gibi ekstra sorunlar çıkmaya başladı murphy sağolsun. bugün de bir iş görüşmesi vardı bir adayla, o berbat geçti, ilk görüşmede çok detaya girmediğimizde şakıyan arkadaş bugün dut yemiş bülbüle döndü, olmayacak çok büyük ihtimalle, son karar yurtdışının tabii ama benim içime sinmedi. bir de 2 gündür uğraştığım ve çözemediğim bir iş için bugün dışarıdan şirket çağırdık, onlar da bişey yapamadı, yarın yeniden gelecekler, o konuda da umutsuzum. tüm günüm sadece bu 2 işe harcadım komple. koş koş koş gün bitti en sonunda :) neyse 1 gün daha sıksam dişimi biraz rahatlarım heralde bayram tatilinde...
  • loveinaflipbook  (24.07.14 19:02:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.