[]

Google chrome'U kıracam

bi acayiplik var.

html dosyalarına tıkladığımda açmıyor. (açmıyor yani hiç yanıt vermiyor, hiç tıklamamışım gibi)
arada bazı sitelerde sıkıntı oluyor, örneğin şuan facebook'a giremiyorum. "Bu web sayfası kullanılamıyor" diyor ve bunu saliselik bir hızla söylüyor, instant yani. internete bağlı olmasam anca bu kadar hızlı söylerdi.

ve bug ibi problemler var.
problemlerin tamamının sebebi google chrome çünkü internet explorerda bu sorunların hiçbirini yaşamıyorum.

 
E kullanma, Firefox var mis gibi Chrome'dan eksik hiçbir yanı yok, eskisi gibi açılırken kasılma, sürekli donma gibi kronik sorunları da yok artık.

Internet explorer 11 de eklenti vs. kullanmam dersen oldukça hızlı ve eski halinden eser yok.

Bir tek Chrome geriye doğru gidiyor bana kalırsa tarayıcı performansı olarak.
  • an engineer  (24.07.14 16:08:00) 
uninstall ve daha sonra chrome "beta" kurun. cok daha verimli.


  • wiillii  (24.07.14 16:12:08) 
bu web sayfası kullanılamıyor gibi çok genel bir yazı pek anlam taşımıyor. mesela "ERR_CONNECTION_RESET" gibi hatalar veriyorsa, o hatayı yazarsan ne olduğu daha kolay anlaşılır.

chrome'u ilk çıktığı günden beri kullanırım. aşkla bağlıyımdır.
  • mesglsn sanirm bn yatiyrm  (24.07.14 16:48:18) 
engineer'a katılıyorum. chrome her sürümde geriye giden bir tarayıcı. ben ki çok severdim chrome'u yıllar önce firefox'u bırakıp geçmiştim bir daha firefox'a dönebileceğimi hiç düşünmezdim ama chrome iyice zıvanadan çıktığı için mecbur firefox'a dönmek zorunda kaldım ve gördüm ki firefox tüm sorunlarını halletmiş harika bir tarayıcı olmuş.

çürük yumurta chrome'un kendisi yani. iyice dağıttı kendini. firefox ise chrome'un tam tersine acayip geliştirmiş.
  • disfori  (24.07.14 16:53:42 ~ 16:54:54) 
internet explorer candır. sallayın diğerlerini. diğerlerini kaldırdım. başta chrome olmak üzere diğer tüm tarayıcılar arka planda çalışarak bilgisayarı yavaşlatıyorlar.


  • cliquot  (24.07.14 16:54:55) 
bu arada şu saniyelik hızla sayfa kullanılamıyor demesi ile ilgili ayarlarda şu seçeneği devre dışı bırakmayı dene bi yine yapacak mı öyle bir şey: "Predict network actions to improve page load performance"


  • disfori  (24.07.14 16:57:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.