[]

yolyola.com güvenilir mi?

arkadaşlar yolculuğumu az maliyetle yapmak için bu siteden bir car sharing buluyum dedim. bir bilginiz yada tecrübeniz var mı bu siteyle alakalı? güvenilir mi? kalcam dediği saatte kalkıyo mu arabalar? yada üç kağıt falan yapan var mı? bir bildiğiniz duyduğunuz var mı?




 
arkadaşım şu yukardaki uyumsuz insanı kafaya takma. Güvenilir bi site. Rahatça şansını deneyebilirsin.


  • electronicblueeyes  (24.07.14 15:09:33) 
freekara +1

duyurudaki tipler daha güvenilir. buraya da yaz ilanını.
  • widee  (24.07.14 15:14:32 ~ 15:14:44) 
yolyola.com'un normal otostop çekmekten çok farkı yok aslında... tek farkı yolyola'da en azından kiminle gidebileceğinizi az çok görüyorsunuz (eğer sahte facebook profili ile gelmemişse) bir de güvenlik doğrulamalarını yapan insanları tercih etmeniz daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum... yolculuk nereye bu arada? ben de yolyola'ya üye oldum hatta yolculuk ilanım da var :)


  • mortar  (24.07.14 15:18:55) 
@freekara Adam düzgünce sormuş, azarlar gibi saçma sapan cevap vermek de neyin nesi? Kullanan vardır illa Duyuru'da, kendi tecrübelerini yazarlar. Kullanan yoksa da cevap gelmez, öneri gelir vs. de senin tutumun çok gereksiz şu noktada.


  • an engineer  (24.07.14 15:19:50) 
sürücler genelde ilan açıp bir daha bakmıyorlar, hele erkeksen şansın zorlaşıyor. ben 300 km'lik bir yolculuk için 10 kişiye mesaj attım kimse dönüş yapmadı ama aynı mesafede başka bir yolculuk için bir kız arkadaş ilk mesaj attığı kişiden dönüş almış.

seni arabasına alacak birini bulabilirsen şansın var demektir.
  • tolga asp  (24.07.14 15:23:42) 
@freekara + widee nasıl oldu da sizin düşündüğünüzü düşünemedik hayret. kurumsal bişey olsa niye burda duyuru açıyım da soruyum amk. millet goygoyuna mı ilan veriyo ciddi ciddi ilgileniyor mu bu milletin tecrübesinden onu anlamaya çalışıyoruz. derdim yolculuğun nasıl geçtiği değil.


  • tellioglu  (24.07.14 19:49:26) 
bakış açın yanlış işte. ekşisozluk gibi, gittigidiyo gibi user bazlı bi site orası. Deneyimden deneyime farklılık gösterir.
arabalar zamanında kalkıyor mu demişşin mesela? çok komik bu. nerden bilelim,

  • widee  (24.07.14 22:31:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.