[]

Şehitler ve umursamazlık

Son olaylarda 3 tane asker şehit oldu biliyorsunuzdur belki, önce kaçakçılar dendi sonra ypg. Dün de genelkurmaydan bir açıklama geldi, saldıran kişilerin Pkk'lı olduğu yönünde bi açıklamaydı. Buraya kadar tamam, 3 genç yaşamını yitirdi ama hiç bir gazete doğru düzgün haber olmadı. Sabah'a filan baktım Gazzeyle ilgili bir şeyler ama adını anmamışlar,ufacık bir haber bile yok. Bu da tamam. Sonra malum zat açıklama yapıyor daha yeni, hiç şehit haberi gelmiyor ne güzel diye. Nereye varacak bu işin sonu? Nereye kadar üç maymun oynanacak daha? Sinirden kendimi yıpratıyorum gerçekten.




 
konjonktür dedikleri bu olsa gerek, bugün böyle yarın başka türlü olacak.

zaten pkk/terör örgütü dahi denmiyor. silahlı grup/kaçakçı derken pkklılar olduğunu herkes anlıyor. yandaş tv'ler zaten tek elden yönetiliyor, diğerlerin de "sürece karşı, barış istemeyen" ilan edilmemek için dilini değiştirdi.

gazze'yi de içeride kabadayılık kesmek, içteki sorunları örtmek için pompaladıklarını bilmeyen gerizekalı kalmadığını umuyorum. bugün gazze olur yarın başka yer.
  • doxanikee  (24.07.14 14:58:24) 
insanlardan anlam verilemiyecek bir sekilde iktidara guven var.
saniyorlar ki bu iktidar hic degismeyecek. bu duzen boyle gelip gidicek.
gecenlerde hulya avsar denen kadin ben bu iktidarin degisecegini sanmiyorum diyor.
o degil sadece digerleri de oyle cahilce bir cesarettle baglanmislar ki eger onlerine ne sunulursa onun bir adim disina cikmiyorlarm yazmiyorlar. susuyorlar.

ama kimlee gitti kimler geldi.
nice diktalar yıkıldı.
lan hadi belki goremeyiz biz ama bu topragin altida var anasisatiyim.

Şehitlerimizin ruhlari şad olsun.
  • kutsalbok  (24.07.14 14:58:51) 
en son polisin şehit olduğu bir vaka vardı yine, seçim zamanıydı. babam dedi bak doğudan şehit haberi gelmiyor, dedim dalga mı geçiyorsun 2 gün önce polis memurunu havaya uçurdular. yoh canım, yoh canım değildir diye cevap aldım. teyit etme gereği dahi duymadı. yohtur. varın gerisini siz düşünün. onlar düşünmüyor.


  • shiranai  (24.07.14 15:07:07) 
umursanmaz güzel kardeşim. türkiye değişti artık.
artık türkiyede umursanan tek şey müslümanlara neler olduğu. o şehit kardeşimiz gazze'de birkaç sivil çocuğu siper edip de öldürülmüş olsaydı hakkında ağıtlar yakılırdı.

ancak ne yazık ki din için ölmediği için umursanmyor. umursanmayacak da.
bu sığ görünen ama artık gerçekten fazlası olmayan yorum ne yazık ki canımı acıtıyor.
  • kamera motor  (24.07.14 15:15:43) 
çünkü bir barış süreci var. doğrudur yanlış bu süreç işliyor. çatışmaların sebebi de doğrudan bir pkk asker çatışması değil aynı zamanda. rojava ve diğer kürt bölgelerindeki işid'e karşı savaşmaya giden kürtler sınırı geçmeye çalışırken asker ateş açıyor ve çatışma çıkıyor.

türkiye'nin asıl gündemi olmayan bir sebepten dolayı da barış sürecinin bozulması istenmiyor doğal olarak.
  • dahili meddah  (24.07.14 15:21:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.