[]

pc'de oynamalık oyun önerisi

selam panpalar. çoktan ruhunu teslim etmiş olan pc.mi atıp yerine iyi bi tane alabildim çok şükür. ama uzun zamandır pc kaldırmıyo diye oyun işlerine ara vermiştim. bana torrentten indirip oynayabileceğim oynayıp da beğendiğiniz hangi oyunları önerirsiniz. şimdilik aklıma bişey gelmedi age of empires ii, age of mythology kurdum. call of duty black ops, painkiller ve gta iv inmekte. bunlar eskilerden bildiklerim ancak oyun dünyasındaki güncel güzel oyunlardan öneri yaparsanız çok sevinirim.

kalın sağlıcakla...


 
watch dogs, skyrim, far cry 3, rome 2 total war, dishonered, wolfestein diye gider liste, senin özellikle aradığın bir tarz var mı?


  • Tutesh  (24.07.14 13:18:36) 
aradığım belli bi tür yok bu işlere çok uzak kaldığım için farklı şeyler deneyip oynamak istiyorum ama aksiyonu bol şeyler olursa daha iyi


  • kakamelsokoban  (24.07.14 13:20:54) 
Far cry 3 arti bir
Assassins creed 2
Hack and slash tarzi seviyorsan devil may cry
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.07.14 13:22:39) 
Editleyemiyorum bir de crysis 3 de fena degil.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (24.07.14 13:29:21) 
önce tomb raider oyna. yeni oyunu mükkemmel, grafikler şahane. sonra wolfestein new order oyna. sonra batman arkham serisini oyna.


  • hasmetizm  (24.07.14 13:36:13) 
nba 2k14, mafia2, goat similator, civilization..


  • the coolest dude  (24.07.14 17:39:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.