[]

düğüne fotoğrafçı - izmir

Merhaba,
Önümüzdeki ay İzmir'de evleniyoruz,
Hala bir fotoğrafçımız yok.
Çünkü,
- Sektör uçmuş, 2500 TL'lerden söz ediliyor.
- Bizse çok uçuk olmayan, ama naif, hoş, renkli, düğün günümüzü yansıtan fotoğraflarımız olsun istiyoruz.
- Ama ıvır zıvır bin tane masraf çıktığından bu konuda çok açılamıyoruz. (Elbette fotoğraf konusuna önem verdiğimiz için fotoğrafçımızın hakkını vereceğiz, ama 2500 3000 civarının hak etmek mi müsteriyi yolmaya mı yakın olduğu konusunda emin değiliz.) Bu yüzden "amatör ruhlu profesyonel" gibi salakça arayışlarımız yok. Sadece makul fiyatlı, beklentilerimizi anlayabilecek bir fotoğrafçı arıyoruz.

Benim diyen, şu kişiyle çalıştım iyidir diyen, izmir'de gün içinde dış mekan çekimi yapabilecek fotoğrafçı önerisi olan varsa makbule geçecek, teşekkür ederiz.

 
Evleneli 2 sene olacak ama; Hatay'da FOTO Remzi'ye geçen hafta sormuştuk bir albümümüz olsun diye: 800 TL fiyat verdi.

Gayet kaliteli kristal baskı albüm, 1 küçük albüm, 1 kaynana ve büyük bir duvar fotosu veriyorlar. 2 farklı mekan istersen her mekan için +100 TL istiyorlar.

Bana gayet mantıklı ve ucuz geldi doğrusu.

Gidip demo albüme bakmanızı öneririm.
  • teknikekip  (24.07.14 12:30:51) 
benim başıma gelen sizin başınıza gelmesin.. eğer bir mekanda düğün olacaksa oranın anlaşmalı fotocusu olup olmadığını varsa eğer dışardan fotocu getirip getirilmeyeceğini öğrenin.. ben bunu net olarak öğrenemediğim için ilave bir de 500 tl para vermiştim mekana.


  • monreve  (24.07.14 12:35:35) 
monreve; evet öyle bir sey var malesef ve düğün salonuna başka fotoğrafçı sokamıyorsun.
bizim istediğimiz öncesindeki dış mekan çekimleri.

  • turuncujelibondanhazzetmeyensarijelibon  (24.07.14 13:19:57) 
amatör fotoğrafçı bak en güzeli. dijital olarak alırsınız, istediğini çıkartırsınız. fotocunun çalışmalarını görmeden tamam demeyin ayrıca. bi gazteci arkadaşım var arada yapıyo böyle işler. iletişim veririm istersen görüşürsün.


  • hasmetizm  (24.07.14 13:25:28) 
"Murat Çeşme" diye facebook'ta bakarsanız düğün fotoğrafçısı ve sinema tv okuyan bir arkadaşım var. iki ortak -duruma göre tek- düğün çekimleri yapıyolar. gayet başarılı buluyorum. denizli'de de "Mahmut Yılmaz" var ki kendisiyle aynı dönem fotoğraf çiziktirmeye başladık çocuk şu an deli gibi başarılı. Makul ama çok kaliteli olduklarını düşünüyorum. Facebook'ta iletişim kurmadan önce göz de atabilirsiniz, dış çekimciler.

Allah mutlu mesut etsin (:
  • bana da mi lolo  (24.07.14 13:55:34) 
size mesj gönderdim.. bakınız arayınız..


  • monreve  (24.07.14 14:11:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.