[]

acil! bobrege aniden giren agri

bobregimde baslayan agri bir sure devam edip karnima girdi sonra karnimda bir agirlik olustu. simdi hem karnimda hem sag bobregim tarafinda az da olsa agri var. bobrekteki tasin veya kumun mideye gitmesi mumkun mu?

cocukken kum dokmustum ve gecen sene de bi kac dakikaligina boyle girmisti cok daha sanciliydi o gerci. son zamanlarda da cok fazla sut iciyorum killandim.

ama soyle de bir sey var bugun saatlerce baltayla tahta parcaladim cok zorlandim tesr hareket de yaptim bir kac kere, agrisi oyle bir kac saat sonra mi cikar anca?

not: doktora kesinlikle gidemem su an. doktora git demeyin.

 
hastaliktan hic anlamam. ankaradaysan ve agridan gidemiyorsan gelip doktora goturebilirim bilginiz olsun. bobrek.avi esprisi degil


  • sharon and hope  (24.07.14 03:50:19) 
üşütmüş olabilir misin? sistit olma ihtimalin?

o kadar şey yazmışsın ki, kalsiyum fazla almışsın, daha önce kum dökmüşsün ve ters hareket de yapmışsın. üstelik doktora da gidemeyeceksin? neden bulmakta zorlandım :)

o yüzden en iyi ihtimalle sistit diyorum ben ya.
  • ariciklakurbagacik  (24.07.14 03:52:56) 
@sharon and hope tesekkurler yok ambulans cagiririm o kadar kotu olsa. cok tesekkurler ama.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (24.07.14 03:53:03) 
@ariciklakurbagacik erkeklerde de oluyor mu sistit?


  • babamasoliimbananickaldirsin  (24.07.14 03:55:27) 
@comptrol ahahah kizacaktim ulan ciddi bir sey soruyoruz diye ama agri gecti nesem yerine geldi yemin ediyorum kizamiyorum. saglik cok onemli hic degerini bilmiyoruz evet.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (24.07.14 04:12:24) 
bol bol su iç. günde en az 3 litre yani 15 su bardağı. Vitamin Shoppe, GNC benzeri bi yer varsa, saf cranberry suyu al ve mideni delmeden iç azar azar. %100 Cranberry suyu olması lâzım. Öyle değilse alma sakın. Çok sert gelirse, sulandırarak iç.


  • compadrito  (24.07.14 08:15:48) 
Bana böbrek agrisi gibi geldi. Bol bol su iç.
Birde agri hafiften baslayip gitgide artiyorsa ve duruşunu falan değiştirip ya da masaj yapip hicbir şekilde agriyi hafifletemiyorsan durum kotu. Böbreğin agriyor o zaman hakkaten ki gerekirse ambulans cagirman lazim ozaman.

  • delifaruk  (24.07.14 09:05:31) 
tabii ki erkeklerde de olur. sıvı alımına dikkat etmen lazım. kafana göre antibiyotik almanı önermem ama antibiyotik de şart. eczacı en yakın sağlık danışmanındır! git sor, sistitse verir cipro'yu, verir muadilini. :)

adamı beter eder, geçmiş olsun.
  • ariciklakurbagacik  (24.07.14 09:27:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.