[]

Şu araba nasıl sizce?

Dış görünüş olarak falan.

www.sahibinden.com

Ticari makastlı falan değil, böyle dağ bayır gezen bir tipsiniz, yerden yüksek, geniş, ferah ve güvenlik özellikle sınıfına göre üst düzey olduğundan, hobi amaçlı bineceksiniz.

Nasıl sizce? Ben VW Polo'dan sonra buna geçtim ve genç adamsın bununla ne işin var, halt ettin diye pişman oldum. Araba, araba olarak Polo'dan on bömlek üstün aslında.

 
vergisi çok. ticari her sene muayene var. vazgeç bu sevdadan.

he çok sağlam araba konu da haklısın.
  • westblack  (24.07.14 03:28:19 ~ 05:12:20) 
Dağ keçisi gibi araç, torku güzel yani hobin için mantıklı bir seçim olmuş ama Ford'lar bana her zaman çirkin gelmiştir. Bu renk de hiç iyi durmamış araçta. Her gün hobi modunda değilsen sat geç uğraşma


  • vestrike  (24.07.14 06:40:38) 
Isyerinden arkdasta var bu araba. Cok yakiyor diye sikayet ediyor.
Gecenlerde bu arabanin rengi hakkinda soran sen miydin:)

  • delifaruk  (24.07.14 09:37:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.