[]

ingiltere tier4 vizesi

şimdi bu vizeyi almak için başvuru yaptığımda babamı sponsor olarak göstermeyi düşünüyorum. yalnız kafama takılan şöyle bir şey var: babamın bakada benim şu an için gitmeyi planladığım dil okulu ve süre için, tahminen göstermemi isteyecekleri gereken minimum paranın 2-3 katı banka hesabı var üzerine ev ve dükkan da var ama peder kendini asgari ücretten sigortalı göstermekte yani acaba bu sorun çıkartır mı? senin pederin mal varlı var ama doğru düzgün bir geliri yok diye reddederle mi?

bir de şöyle bir şey var bir yer de "Bankada en az 3 ay süreyle hareket gören nakit birikiminiz olmalıdır." diye bir cümle okudum. hani bizim pederin bankadaki hesabı genelde stabildir. yılda toplasan bir iki kere ya 1-2 bin çeker ya da eline para geçti mi 1-2 bin koyar öyle her ay düzenli nakit giriş çıkışı olan bir hesabı yok ve ayrıca bir kaç bankada hesabı var yani atıyorum 5 bin birinde 15 bin birinde 8 bin birinde gibi.

şimdi kısaca böyle birinin bana sponsor olması mümkün mü? ya da vize başvurusunda sponsor yüzünden reddi yiyebilir miyim?

 
selam!
sponsorun bankada yeterli miktarı mevcutsa asgariden sigortalı olması sorun oluşturmaz. hiç sigortasız bile olabilirdi. çalışmıyor olabilir. malı mülkü parası varsa sorun yok.
3 aydan kasıt daha yeni bir hesap olmaması. yani bugün hesabı açıp sağdan soldan da borç alıp o paraları oraya doluşturmuş olunmasın diye.
ama yine de döküm almadan önce bir giriş-çıkış yaparsanız son hareket olarak görünsün.
paranın farklı bankalarda olmasının dezavantajı şu olur: bankadan bir kağıt istiyor ingiltere, biliyorsunuzdur: antetli, kaşeli, ingilizce olarak, "şu şu insanın bankamızda şu şu miktar parası mevcuttur yazımız tarihi itibarı ile" gibi bir evrak. bunu da belli bir bedel karşılığı veriyor bankalar. 100TL dolaylarında yanılmıyorsam. bunu ayrı ayrı bankalara ödemeniz gerekir para ayrı ayrı bankalardaysa.
vize için bir dezavantaj oluşturmaz.

vukuatlı nüfus kaydı, babanın yazdığı "masrafları ben karşılayacağım" dilekçesi, mal-mülkü ispatlayan evraklar. bu 3ü birleştiğinde sponsor yüzünden red yeme durumunuz olmaz.
  • icemint  (24.07.14 08:41:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.