[]

Zengin erkek arıyor galiba ?

Bu meseleyle kafanızı sıkmış olabilirim.. Ama kafam karışık, güven duymuyorum. Kız arkadaşımın benden hoşlandığını düşündüğümden bu zengin koca konuşmalarını ve twitterdaki şakalarını görmezden gelmiştim. Bugün sürekli telefonum yok canıma tak etti parasızlık demeye başladı alırız taksitle felan nolucak dedim. Yok yahu ondan söylemiyorum da olsa iyi olurdu dedi. Telefonunu kardeşine vermiş de..Sonra gezdik,dolaştık herhangi bir yerde yemek yiyelim dedim o da nereye gidelim dedi. Söyledim bir tane kebapçı beğenmedi. Tamam dedim zorluya girelim orda bi yerde yeriz yok dedi. kitchenette ye gittik oraya gidelim bari dedi. karar verdik ama bu seferde yolda param yok fazla pahalı yemeyelim dedi tamam sorun değil ya dedim. Menüyü istedik parası olmayan kız en pahalı şeyleri sipariş etti sonra da tatlısıydı şuydu buydu derken bana 150 tlye patladı kısacası.. Normalde helal hoş olsun da ikimiz de öğrenciyiz bende para içinde yüzen bir adam değilim anlıcağnız. Biraz da kızı tanımak için götürdüm sağ olsun beni yanıltmadı.

Twitterdaki zengin koca veritabanı şakalaşmalarının gerçek olduğunu söyleyebiliriz heralde ?eksiduyu.ru

Bizim durum dışardan tarisız bir gözle ne şekilde bir ilişki gibi duruyor? Şu kardeşinize bir yardımcı olun.

 
kız seni denemiş. 2. ve 3. kez dışarı çıktığınızda yine okkalı bir hesap kitlerse uzak durmaya çalışın. tepkisini ölçün.


  • false pretension  (23.07.14 22:34:34) 
Allah aşkına bırak bu kızı sevgili ferdinand.

Param yok demeye bile utanır bir kız kaldı ki pahalı yemekleri seçmek...

Kitchenette gayet kalbur üstü bir yer bana kalırsa. Ne bileyim daha fazla bile yazmak boş aslında, uzak dur bu kızdan.
  • sadecece  (23.07.14 22:38:13) 
Kız sana, ben böyle bir hayat istiyorum, demeye getirmiş. Dilinden para-paha gibi kelimeleri düşürmeyen insanlardan uzak durmak lazım bence.


  • amelie poulain  (23.07.14 22:39:05) 
biz kızarkadaşımla paramız yokken simit yiyoz, hayır birimizin bile olmasa yine simit yiyoz.

genel matematik şöyle: cepte ödenecek hesapx2 tutarında para varsa kral gibi rahatız diğer türlü zor.
  • stereoseyfi  (23.07.14 22:51:07) 
ahhahah, bence verilecek cevabı vermişler. :D

Biraz daha az güzelini bul.

ve ayrıca bence ayrıl, artık suyu çıktı bu ilişkinin. Olsa bile olmayacakmış gibi duruyo ya.
  • barbara herhalde barbara manken olan  (23.07.14 22:54:40 ~ 22:55:07) 
Uzaklaş


  • mukrime  (23.07.14 22:54:48) 
İlk buluşmamız değil hocam @false pretension

@barbara herhalde barbara manken olan

Bütün güzel kızlar paracı mı demek istedin ?
  • ferdinand griffonn  (23.07.14 22:59:30) 
Amelie haklı. Kendi konumunu beğenmiyor, kendince uste çıkmak istiyor. Sana da bu mesajı vermis. İnsan param yok deyip lüks yerlere girmez. Bana ayak uydurursan, paranı yersem takiliriz şekerim demiş kısaca.


  • Lim5  (23.07.14 23:01:09) 
Kiz seni deniyor. 1 jez daha yaparsa tekmeyi bas ama.


  • efrasiyab87  (23.07.14 23:29:21) 
kaç


  • orpheus  (23.07.14 23:39:46) 
Arkana bile bakmadan kac o ne öyle be yazik sana.


  • prinkipodelisi  (23.07.14 23:40:43) 
"Ya benim telefonum yok, olsa iyi olurdu" diye/bile/n biriyle en fazla o günü sonlandırır, bir daha da görüşmezdim ben..

Dün bir bugün iki, kaç yıllık sevgilim bile hala parası olmadığı zaman bana söylemeye çekinir..

Zengin koca arıyor, net!
  • hayal bilgisi  (23.07.14 23:43:57) 
Kazıklanmalara doyamazsın sen bu kafayla.


  • arnold schwarzeneger  (24.07.14 09:21:50) 
önceki duyurunda şaka yapıyodur demiştim haklıymışsın. koşarak uzaklaş derim.


  • hobarey  (24.07.14 11:56:56) 
yardımcı oluyorum.

ayrıl.
  • monreve  (24.07.14 12:00:29) 
bak şimdi

senle bu kızla güzel olduğu için çıkıyorsun di mi? yani zeki olduğu, iyi biri olduğu için değil güzel olduğu için. bunu da kendi duyurunda söylemişsin.

'Kızdan hoşlanma nedenim sevimli ve güzel olması. Mantıklı olan bu değil mi gudubet sevimsiz birini ne yapayım?
Benim ondan güzel diye hoşlanmam saçma onun para para diye sosyal medyada bangır bangır bapğırması normal yani. Öyle mi diyorsunuz ?'

valla sen kızdan güzel diye hoşlanıyorsan onun da paralı erkek aramasına içerlemeyeceksin. bak birbirinizi bulmuşsunuz, ikinizde maddiyatçı insanlarsınız. seninki güzellik, onunki para. kız için kendine güvenmiyor demişsin. bence bok gibi güveniyor ama erkekleri kafalamak için o ayağa yatıyor. 'giyecek birşeyim yok' derken bile sana bana kıyafet al mesajı vermiş.

bu durumda senin kız paragöz diye şikayet etmeye hakkın yok. kız en başından kendini belli etmiş. sende kıza onun yanında sadece güzel olduğu için olduğunu hissettirmişsin. o kız artık seni avcunun içinde görür ve saygı duymaz. ileride bir gün seni daha zengini için terk eder. sonra biraz daha olgulaşınca senden daha fakir ama senden çok daha güçlü ve iyi bir karakteri olan adamla birlikte olur.

haydi sana kolay gelsin.
  • you are my lethe  (24.07.14 15:58:58) 
@you are my lethe'ye sonuna kadar katılıyorum.

kadın veya erkek için fark etmez; ilişkilerinizi sadece maddi şeyler üzerine seçerseniz hayal kırıklığına uğradığınızda şaşırmayın boşuna.
  • pokerface  (24.07.14 17:26:56) 
Arkadaslar samimiyetsiz cevap vermeyin yahu akil danisiyorum sizin dusmaniniz degilim ki

@you are my lethe

Bir insandan hos oldugu icin/guzel oldugu icin/sevimli oldugu icin hoslanilir. Niye uzayda yasiyor gibi sasirdiniz ? Daha sonra muhabbetini seversin/ davranislarini/ bakislarini huylarini seversin degil mi ?

Boyle samimiyetsiz maddiyatcilikla suclama seylerine gerek yok bence. Guzel ve sevimli bulmak kotulenmesi gereken bir durum degil. Para yemek, zengin koca aramak kotu ama..
  • ferdinand griffonn  (24.07.14 18:29:03) 
Duyuruda kizin guzel oldugunu soylemeseymisim keske.. Amma vurdunuz buradan. Sevgilim sari sacli mavi gozlu iskoc icine dusuyorlar gibi ayrinti da yok aslinda ? Bunlari da siz yazmissiniz..
Bana artislik yapacaginiza hayat dersi vereceginize soruma cevap verebilirdiniz ki bunu istemistim.

  • ferdinand griffonn  (24.07.14 18:34:01) 
Yani hiç maddiyatla ilgili cümleler sarf etmeseydi daha önceki buluşmalarda ya da yazışmalarda bu kiçineyt olayı olabilirdi. Bak kızın standartı o olsa normalde de oralarda yese yine bişey demem. ama hayatında gitmediği yerlere sana kitleyerek ulaşmaya çalışıyorsa orada duracaksın. çok ayıp etmiş bi kere, ona helali hoş olmasın kanka o parayı sana gönderen ailene yazık.


  • Golgi  (24.07.14 18:37:01) 
duyurudaki kızlar bile, kızın sırf güzel diye sana bu şekilde davranmaya hakkı olduğunu söylüyor. düşün yani, ne kadar metalaştırmışlar kendilerini farkında değiller. yani buradaki kızlar da güzel olsalar böyle karaktersiz olmayı kendilerine yedirecekler demek ki.

param var diyorsan kullan sonra çöpe at, yoksa şimdiden siktir et olan parana da yazık olmasın.

ne iğrenç insanlar var aq ya.
  • baldur  (24.07.14 18:39:53 ~ 18:59:19) 
duyurudaki kızlara göre, eğer bir kız güzelse parayı, zengin erkeği hakediyordur. okumamış, kültürsüz, kenar mahalle güzeli, konuşmasını bilmeyen olsa bile.

sözlükte böyle düşünen kızlar var oldukca insanın ibne olası geliyor. erkekler kadınlardan sevgiyi daha çok düşünüyor. kızların çoğu kendilerini seven, sevgisini verebilen erkek arakmaktayken bilinç altında hep para odaklı bir düşünceye sahip olduklarından sonsuza dek mutsuz oluyorlar.

parası için çıkan kızlara halk arasında metres deriz. becerin gitsin böyle kızları.

para odaklı kadınlara bir, you are my lethe'e iki.
  • false pretension  (24.07.14 18:51:16) 
ferdinand kusura bakma biraz sinirli yazmışım. ama yazdıklarımın arkasındayım. sen kıza zengin koca arıyor diye yükeniyorsun. tamam kız maddiyatçı. ama sende kızdan neden hoşlandığını söylerken zeki ve başarılı, iyi ve yardımsever, çılgın ve eğlenceli filan demiyorsun. güzel ve sevimli diyorsun. yani sende kızın karakterinden önce görünüşüne bakıyorsun ve bu da seni ondan farksız yapmıyor.

ben asla kız güzelse sana bu şekilde davranmayı hak ediyor ya da güzel kız zengin koca bulmalı demedim. cevabım okunursa anlaşılır. tek dediğim kızla aranda şöyle bir durum var (gibi gözüküyor?) senden kızdan güzelik kız da senden paralı hayat istiyor. yani iki tarafta işin maddiyat yönünde ve olaya yüzeysel yaklaşıyor. bu yüzden bu durumda sen melek kız da şeytan değil. ikinizde benzersiniz.

soruna cevap vermem gerekirse,

normalde bir twitter şakalaşmasının insanı bu kadar etkilemesi için iki sebep olmalı. ya erkek tarafı özgüvensiz ya da kız gerçekten erkeğe böyle düşünmesini sağlayacak başka olaylar da yaşatmış. senin durumunda ikinci seçeneği seçiyorum. başka olaylar olmuş ki sen bu durumu kafaya takmışsın.

kıza bir hafta param yok yalanı say. yani ne bileyim bir arkadaşının annesi hastaydı sen para verdin ya da bankada sorun çıktı paranı bir hafta çekemeyecksin kredi kartın da iptal vs gibi. belli, bir miktar param var ona uygun takılalım de daha mütevazı yerlere götür. (mütevazı dediysem de lahmacuncuya filan değil, daha sıradan uygun fiyatlı kafelere) ve davranışlarına bak.

aynı zamanda yakın bir arkadaşın hakkında örnek ver ve tepkisini ölç. misal hakanın sevgilisi tez yazıyor/ödev hazırlayacak/bilgisayarda çalışması gereken işi var var. hakan kıza laptop almış ama kız kabul etmemiş geri yollamış. ya da emirin (burada maddi durumu iyi olan biri olsun) babası batmış. çok da zenginlerdi şimdi sevgilisi ona destek olmaya çalışıyor. kız kendi ortamında çocuk rahatsız olmasın diye onunla reina'ya gitmiyor vs gibi.

bu durumlarda tepkisine bak ve ona göre bırak gitsin ya da kalsın.
  • you are my lethe  (25.07.14 19:32:39) 
yatakta tatmin ediyorsa değer yoksa rusların seansı da aynı para


  • the imp  (25.07.14 19:36:48) 
öğrenci adama kitchenette'ye gidelim deyip en pahalı yemekleri ısmarlatan hatundan hayır gelmez delikanlı..


  • mustee  (28.07.14 16:07:40) 
Hatun bildiğin bafiliyor seni.

Parası olmayan yada kısıtlı olan insan sipariş verirken bu kadar rahat davranmaz biraz karşısındakini düşünür.

Bildiğin Söğüşlüyor seni,

Telefon olayına gelince yakın tarihte doğum gunu falan var ise sana sellektör yapıyor şimdiden hediye düşünme zaten ben hediyemi seçtim diye.
  • horizon  (03.08.14 18:47:08) 
aman diyim abi. bence koşarak uzaklaş. ayrıca aşık falan olmuş olabilirsin fakat asla telefon falan alma. alacağın telefon muhtemelen 2 milyar civarında olacak 24 ay taksit ödemeni istemem.


bu arada verdiğin linklere giderken zaman kavramını yitirdim isepşın gibi oldu.
  • nun  (03.08.14 18:55:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.