[]

Tek kullanımlık Vileda (gibi bişey)

selamlar,

var mı böyle bir ürün piyasada? google'da aramaya çalıştım ama abuk subuk yerlere çıktım, geri buraya döndüm o yüzden.

istediğim şey, çok vaktim yokken, kova ile falan uğraşmayıp, vileda gibi saplı paspasımsı bişeyle, viledanın yaptığına yakın temizlik yapmak.

hani ucuna kalın ve geniş ıslak mendil takılı sopa düşünün, onun gibi bişey. sonra o altındaki kağıt parçası atılabilir, ya da yıkanabilir.

var mı? hı? var deyin! (yoksa var demeyin!)

 
öyle bir şey varsa da tek vileda bezini yıkayıp etmeden tüm evi silmek mümkün olmaz bu bir. ayrıca çok da çevre dostu bir ürün olmaz bu da iki. *grumpymodeon*


  • dessy  (23.07.14 11:24:29) 
bu sete kullan at bezlerini takıp kullanıyorsun
solutions.3m.com.tr

fiyatı da şöyle

www.sanalmarket.com.tr
  • sirena  (23.07.14 11:24:58 ~ 11:26:10) 
@dessy, işte bunlar hep üşengeçlik. dün gece temizlik yaparken o kadar üşendim ki, aklıma böyle böyle fikirler geldi :D

3M de pahalıymış sanki biraz.
  • loveinaflipbook  (23.07.14 11:36:09) 
yedek bezleri ucuz ama ilk paket biraz pahalı gibi evet


  • sirena  (23.07.14 11:38:18) 
parex'in vardı, migros bedava veriyordu 50 tl'lik alışverişe, almıştım üç beş ama kullanmadım hiç. vileda rules!


  • [silinmiş]  (23.07.14 11:49:32) 
ya var böyle birşey ve kendini temiz sanan insanların kullandığı o iğrenç viledalardan daha hijyenik. paspas kısmı çıkarılıp yıkanabiliyor. öyle fantazi kullan at birşey değil..

adını unuttum, klasik bir vileda sopasından daha pahalı olabilir ama daha sağlam zaten. normal marketlerde bulamayabilirsin, çok çeşit satan yerlerde veya temizlik firmalarına satış yapan yerlerde olabilir. aletin paspas kısmı dikdörtgen plastik, ikiye bükülebiliyor bir düğmemsi şeyle. o plastik kısma iki ucu cep gibi dikilmiş dikdörtgen paspası takıyorsun. işin bitince plastik kısmın üstündeki yere basıp plastik kısmı katlamak suretiyle çıkarıp makinede bir güzel yıkıyorsun paspası. mis gibi!
  • warrior princess  (23.07.14 13:09:18) 
budur: images.gittigidiyor.com

bunun mikrofiber vs. daha afili modelleri var ama bence en iyisi bu tarz pamuklu paspaslar, yıkanmaya çamaşır suyuna falan dayanıklı..

urun.gittigidiyor.com
  • warrior princess  (23.07.14 13:16:18) 
Ek olarak belirteyim, ben bildiğimiz klasik vileda sapını makineye atıp yıkayabilirim. warrior princess'in yazısından sonra belirteyim istedim.


  • dessy  (23.07.14 14:36:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.