[]

göz farı ve allık

beyaz pudra tonlarında göz farı almak istiyorum. ne önerirsiniz?
kriterim,çok parlak olmaması toz gibi hemen uçmaması ve gözlerime zarar verecek kadar kötü olmaması

şeftali ton allık sevmiyorum.bronz da değil sanki tam istediğim.böyle yumuşak bir renk ne pembe ne direk kahve.anladınız mı?o renk ne?
istediğim renkte ya da bilmiyosanız bronz allık istiyorum.hangi markayı önerirsiniz.

genel istek,
ikisi de doğal dursun.ciltte bazen bebeksilik katan yumuşak bir hal veriyorlar ya onu istiyorum. fiyat performans istiyorum ayrıca.çok para dökemem şu ara:/


bonus soru,gratis'teki indirim ayın kaçı gibi biter sizce.ağustos10a kadar biter mi ya da

 
allik icin kesinlikle nars oneririm. yillardir kullaniyorum cilde zarar vermiyor ve kalici. bir suru renk secenegi var. istedigin gibi bulabilirsin. far pek kullanmadim. bir kez lancomedan almistim, bir de sephoraninkini. lancome baya iyiydi. ucmuyordu. ama bu biraz tuzlu olur dersen sephoranin kendi farlari var 10 tl idi en son. bir suru renk mevcut. yani sen en iyisi sephoraya git hem nars da var.


  • evegirmekistemiyorum  (23.07.14 00:04:54) 
dediğinize baktım.ve evet istediğim bu işte 4.bp.blogspot.com

ama bu çok pahalı işte bana:/
  • kullanıcıdeğilsenizkaydolmakçokkolay  (23.07.14 00:15:36) 
en son nars alliklar 85tl idi. ama 1 yil kullanirsin, hemen bitmiyorlar. pisman olmazsin. al derim.


  • evegirmekistemiyorum  (23.07.14 00:18:13) 
Paylastiginiz guy bourdin palet, bulunmuyor. 150tl fiyati vardi, aydinlatici ve bronzer da var en guzelinden tam bir f/p urunudur.
Far olarak 45 lira veririm diyosan mac brulee. Vermem diyosan wet'n wild brule, ama zor bulunuyor.
Guzel alliklar icin the balma bakabilirsiniz, frat boy harika bir allik, cok tatli bir pembe.
  • ne istedigini bilmeden aglayan cocuk  (23.07.14 00:39:10) 
gratis bayram indirimi henüz başlamadı. mevcut yaz indirimi ile birleştirirler sanırım.

far için yukarıda yazıldığı gibi wet n wild brulee uygun bir seçenek. bazen gitti gidiyorda falan denk gelebiliyor. ben yurt dışından getiriyorum.
yalnız brulee beyaz değil. krem. ve tam mattır. çok parlak olmasın deyince acaba biraz ışıltılı mı arıyorsunuz siz?
aydınlatıcı gibi düşünüyorsanız balmın mary luminizerına bakabilirsiniz. hem far olarak hem farklı amaçlarla kullanılabiliyor.
hem boyutu büyük hem de "çok" pahalı sayılmaz, miktara göre. tabii indirimde alın mutlaka. %50 bekleyin.

macin blance type farı da bir seçenek olarak düşünebilirsiniz, pahalı tarafta seyretse de, yazmadan olmaz. müthiş müthiş bir far. mat. kırık beyaz.


bronz allık içinse benefit hoola diyorum. nars zen de olabilir.
ucuz öneriler olmadı ama allık yani 1 sefer alıyorsunuz 1 sene, 2 sene gidiyor yukarıda da dendiği gibi. hele hoola yani bitirilebilecek bir allık değil bence.
balmın allıkları da iyidir ama bronzerı (bahama mama) koyu tarafta kalıyor biraz.
yine de gratis bayram indiriminde bir göz atın balmın standa. 20nin altına falan düşüyor sanırım allıklar. belki aradığınız gibi bir renk denk getirebilirsiniz.

edit: derken başladı bayram indirimi. :)
  • icemint  (23.07.14 08:55:39 ~ 10:21:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.