[]

almanca film önerisi

sabaha kadar oturacağım, geceyi almanlıktan tat alarak geçireyim diyorum. türkçe veya ingilizce altyazılı olması lazım ama, almancasını anlayamam. tür falan pek önemli değil ancak ikinci dünya savaşıyla ilgili olursa leziz olur mesela. 4-5 saat süren mini dizi de olabilir. das boot, der untergang, unsere mütter unsere väter'i izledim. bu ayarda güzellikte ne olabilir başka?

bu alamanlar savaş mevzularında amerikanlar gibi kolpacı değil. objektif çekiyorlar. ama dediğim gibi illa savaş olmasına gerek yok. vıcık vıcık aşk hikayesi olmadığı sürece almanlıktan tat aldıran her türlü film kabulümdür.


 
das leben der anderen?


  • en lüzumlusundan feyizli bir abiniz  (22.07.14 22:46:55) 
hay yaşa bak ben onu hala izlemedim. onu izleyeyim.


  • pescador  (22.07.14 22:47:59) 
bu da olur. kem karşılaştırma manasında olacağı için almanlıktan tat alabilirsiniz. ama memleket sevgisi de aşılayabilir. bilemedim şimdi. aklınızda bulunsun.
www.imdb.com

  • tannen  (22.07.14 22:49:50) 
das experiment


  • Sskywalkeremre  (22.07.14 22:50:04) 
bilinenler olarak, Das Weisse Band ile Haneke'nin, Der Himmel Über Berlin ile Wenders'in, Aguirre, der Zorn Gottes ile Herzog'un dünyasına girebilirsin, belki de girmişsindir bile bilemiyorum.

özell,kle savaş filmi olarak benim de aklıma başka gelmiyor ama www.moviepilot.de linkinden ilgini çekebilecek filmleri imdb üzerinden değerlendirip karar verebilirsin, ayrıca aşağıda diğer duyuruculardan da bu listeden film önerisi geldiğinde pekişmiş olur sıralama olarak belki.
  • candanag  (22.07.14 22:56:11) 
goodbye lenin.


  • fayfim  (22.07.14 23:37:42) 
goodbye lenin +1

bu film almanyaya giriş tadında, almanca101 tarzında bi filmdir.
  • giderbey  (23.07.14 04:14:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.