[]

Ocak ayında Barcelona

Belki görmüşsünüzdür Grupfoni'de çok uygun fiyatlı bir Barcelona turu var, ocak ya da şubat tarihli alınabiliyor, kışın Barcelona nasıldır, gitmek anlamlı olur mu? Kış seyahatlerini seviyorum, yağmur, çamur ve kasvet olmadığı sürece soğukla derdim yok, ne dersiniz, Barcelona'nın kışını görenler ,bilenler yardımcı olabilir mi?




 
ocak ayında barselona soğuk ve yağışlı olur.

bir de size önerim grupfoniden almak yerine kendi uçak biletinizi ve otel rezervasyonunuzu kendiniz yaptırmanız yönünde. şimdi onlar size sigorta parası, müze parası, yemek parası altında bol bol geçirip o parayı çıkartacaklar. onun yerine booking ya da airbnb gibi sitelerden yer ayırtıp, thy, pegasus vb sitelerden uygun bilet kollamanız. thy 7 marttan sonra indirimli uçuşlara başlıyor. kendiniz yaparsanız orada ödeyeceğinizden daha ucuza bile getirebilirsiniz.
  • you are my lethe  (22.07.14 21:09:24) 
Teşekkür ederim cevap için, tur fiyatı o kadar uygun ki dediğiniz gibi yapınca daha ucuza mal etmek nerdeyse imkansız, hostelde kalmadıkça ya da couchsurfing yapmadıkça.


  •   (22.07.14 21:19:34) 
Gecen sene subat ortasinda gitmistim cok iyiydi hava tam gezmelikti. Zaten yazin gezmek daha zor oluyor hava les gibi sicak.


  • contavolta  (22.07.14 22:00:34) 
müsait olma zamanınızı bilmiyorum ama eylül sonu bayramlarına denk gelirseniz çok eğlenceli şenlik ve festivalleri oluyor. ama müzeleri filan gezilecek durumda olmuyor.
güzel şehirlerin her mevsimi güzeldir. şubatta giderseniz müzelere çok daha rahat girebilirsiniz. daha eğlenceli de olabilir.

  • zvonimir  (22.07.14 22:08:42) 
Tur kampanyası ucuzsa dikkat edin. Genelde turlar Barselona diye allahın unuttuğu kasabaların 3 yıldızlı otellerine götürüyorlar. Ocak ayında barselona'da hava istanbul'un karsız hali gibi olur. Ama 6 ocaktaki 3 kral günü haricinde bir atraksiyon yoktur.


  • cupid of hatred  (23.07.14 12:00:13) 
@cupid of hatred 4 Yıldızlı Catalonia Verdi vb. Hotel olarak geçiyor otel bilgisi, normalde merkeze uzak otel hiç tercih etmem ama Amsterdam'a yine böyle ucuz bir turla gitmiştik, otel de şehre uzaktı fakat zorluk yaratmamıştı, bu otelin yeri Sabadell olarak geçiyor, ulaşım kolay mıdır bu bahsi geçen yerden merkeze?


  •   (23.07.14 17:04:59) 
la rambla'ya çok uzak orası, bence kalınmaz. arabayla 27 km gösteriyor ama metro-otobüsle 1 saat 15 dk falan yazıyor la rambla'ya.


  • contavolta  (24.07.14 11:20:53) 
@contavolta bu durumda çok anlamsızmış, bir sürü havayolunun kampanyası oluyo, merkezde ev de kiralanır, kendimiz gitmek bu kadar olmasa da hem ekonomik, hem de güzel olur, teşekkürler bilgiler için.


  •   (24.07.14 11:24:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.