[]

Siz olsanız ne yaparsınız.

Arkadaşlar konu biraz karışık ama kronolojik olarak yazayım. dalga geçmeyin lütfen herkes sizin gibi sosyal değil:

sene başında sınıfta bir kız vardı, ben bunu kesiyordum. sonra baktım sevgilisi varmış. o kestiğim kızın yanında da iki tane sevgili oturuyormuş. bir baktım o sevgiliden kız olan benim onu kestiğimi zannediyor. erkek arkadaşı da pis pis bakıyor falan. hay amk dedim öyle bir şey yok. bakmadım. sonra işte bu adam ilerleyen günlerde benim yanımda sevgilisini sahipleniyor, benim ona yazdığımı sanıyor, ulan ben ona bakmıyordum... neyse. sonra bunlar bir daha barışmamak üzere ayrılmışlar. sonra bi baktım bu kız bana bakıyor. ben görmemezlikten geldim. sonra üzüldü. sonra tatlı biriymiş dedim içimden. bakmaya başladım çaktırmadan ara sıra. sonra bu benim baktığımı görünce gülmeye falan başladı. bazen o da bana bakıyordu. kız aşırı utangaç birisi. sen konuşmazsan selam bile vermez. işte sonra kendisini facebook'tan ekledim. slm dedim cevap vermedi. ertesi gün selam nasılsın yazdım, beni silmiş. sonra ertesi hafta buna darılıp hiç bakmadım. daha sonra göz ucuyla baktım ki pişman olmuş gibiydi, mutsuz görünüyordu. sonra onu affedeyim dedim işte bir daha bakmaya başladım. sonra bu baktığımı görüp mutlu oldu. işte utandı falan. arada bana bakıyordu. şimdi size sorum var. ben sapık değilim, sevgili istemek de sapıklık değil, istemiyorsa söyler bu kadar basit, utanmaya sıkılmaya gerek yok. fakat aynı sınıftan birisinin ayrıldığı birisiyle çıkmak etik midir? bunu merak ediyorum. ama bu ikisi bir daha barışmayacak, öyle ayrılmışlar. sürekli beraber geziyorlardı şimdi ise birbirlerine bakmıyorlar bile.

beni kabul edip etmeyeceğini de bilmiyorum ama diyelim ki etti ama bu durum etik midir arkadaşlar? siz olsanız ne yapardınız?

 
beni sildiyse yüzüne bakmam bir daha. harbi "slm" mi yazdın lan yoksa? eğer öyleyse ben de silerdim seni ahfhhshdm.


  • devorgilla the gunslinger  (22.07.14 18:49:36) 
Geç bu kızı. Senin anlattığın kadar uzun anlatamiycam vaktim yok ama geç. Demek ki eli yüzü düzgünsüm, neden problemli bi kızla uğraşıyon bela mı arıyosun? Bi daha barışıp barışmamalarını barışmiycaz demelerinden kestiremezsin. Etik metik meselelerini de geç direk kaba yani ekledi sildi üstelik aynı sınıftasınız azıcık kafa basmıyo, yüz yüze bakıcak olduğu kişiyi silerken iki dakka düşünmüyo ve bak pişman oldu. Bu hep yapar pişman olur. Ayrıldığına da pişman olmuştur bile belki. Üzme kendini üzdürme.
İyi ki vaktim yokmuş olsa ne diyecektim daha kimbilir sen hesap et. Hadi akıllı ol, sıkma canını.

  • buhurumeryem  (22.07.14 18:56:41) 
Yani feysbukta ekledi noldu, mesajdan taciz mi edecektin, hiç istemiyo görmezden gelirdin. Allah bilir o diğerini tamamen kaybetmek istemiyordu seni eklediğini görür de iş tamamen iptal olur diye sildi yoksa valla bak silecek bişey yok. Herkes bilir nezaketen seni ekleyeni eklemişindir, durur orda ayıp olmasın diye. Bu direk kaba hiç düşünme akıllı ol.
Vaktim yok :p

  • buhurumeryem  (22.07.14 18:59:54) 
Nasolsa basta baktigin kiz bu degilmis, bosver gitsin. Olmaz bu kafadaki biriyle.


  • fever  (22.07.14 18:59:59) 
boşver ya bakma daha. bakışlarınızla amma konuşmuşsunuz zaten. olacağı olsaydı facebooktan cevap verirdi.


  • Neill  (22.07.14 19:11:45 ~ 19:12:21) 
sağ olun arkadaşlar...


  • frodox  (22.07.14 19:24:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.