[]

Sakalda dökülme? (Resim içerir)

Yaklaşık 2 ay önce çenemin yanında küçük bir noktada başlayan dökülme bugün 25 kuruşuk bir bozuk para büyüklüğüne ulaştı. Ve görünen o ki git gide yayılmaya devam ediyor.

İlginç bir şekilde dökülme başladıktan yaklaşık 1-2 hafta sonra dökülen yerlerde sarı tüyler çıktı fakat bir türlü normal kıl haline dönmediler.

Eczacının verdiği kortizonlu bir losyon kullandım bir süre. İşe yaramayınca da sarımsak sürüyorum bir kaç gündür. Ama aşırı derece de cildi yakıyor. Bugün hatta belirgin bir yaraya sebep olduğunu fark ettim ciltte.

Bu durumla ilgili tecrübe yaşamış, olayı atlatmış arkadaşlar duyuruda illa ki vardır. Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.

*Resimdeki kızarıklık sarımsak nedeniyle oldu.

 
dermatolojiye gitmelisiniz. sarmısak da direk sürüldüğünde dokuyu yakabilir, ki sizde o olmuş sanırım


  • shubulubapshubaptishaluva  (22.07.14 18:25:03) 
bu ne ya koşa koşa dermatolojiye gidilmeli bence de ciddi gözüküyor.


  • esenboga  (22.07.14 18:27:38) 
Resmi goremiyorum fakat anlattiklarinizdan anladığım kadarıyla aynini yaşadım, atlattim, tamamen psikolojikti benimki. Hiçbir şey kullanmadım, bi süre sonra kendiliğinden geçti.


  • nereye bu gidis  (22.07.14 18:31:21) 
(bkz: alopecia areata)

normalde kendiliğinden geçer bir süre sonra.fakat geçmezse dermatolojiye gitmen lazım.troid'lerine de baktırmanı tavsiye ederim.
  • ataturkist  (22.07.14 18:31:36 ~ 18:33:33) 
sıkıntıdan oluyor bu olay genelde. bir cildiye uzmanına gidin. sarmısağı ben de duydum ama geç kalmadan daha tıbbi bir yöntemle önlenebilir belki


  • paltar yuyan masin  (22.07.14 18:31:52) 
aynı yerde hatta daha büyüğü bende olmuştu, hiç bir şey yapmadım kendiliğinden geçti.(sanıyorum psikolojik)


  • greenplease  (22.07.14 18:44:01) 
benim bir ara sıkıntidan bıyık kisminda olmuştu ama bu kadar büyük olmadığı için onemsemedim. bir süre sonra geçti zaten.

ama senin durum dermatolojilik olmuş artık.
  • Neill  (22.07.14 19:07:17) 
Ne sarmısağı ya manyak mısınız? Adam gibi bi doktora gidin.


  • gebere jackson  (22.07.14 20:33:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.