[]

yds sinava girilecek yerler belli oldu mu

esim fotografinin suresi doldugu icin mecburen basvuru merkezinden yapti basvurusunu. ona orada soylemisler surda girecekseniz sinava diye. okulun adini vs vermisler yani acikca, sinav merkezi olarak degil.

ben yurt disinda oldugum icin mecburen postayla yaptim basvuruyu. sistemde basvurum yapilmis olarak gorunuyor ama sinava girecegim yer konusunda her hangi bir bilgi yok.

sistemden ya da basvuru merkezinden basvuru yapilinca hemen oyle cikiyor mu sinava nerde girilecegi? sizinki de belli oldu mu? oyleyse benimki niye belli degil hala 1 hafta olmus olmasina ragmen?

 
daha başvurular bile bitmedi


  • calzoncillos  (22.07.14 17:55:36) 
daha belli değil. sınavdan bir iki hafta kadar önce belli olur.

eşinize o bilgiyi nasıl verebilmişler hayret.
  • elorelia  (22.07.14 18:10:39) 
ankarada mıydı eşiniz?
orda 2 merkezde sınavlar elektronik ortamda yapılacakmış deneme amaçlı olarak. yani listeningli filan. onunla alakalıdır belki.

  • akare  (22.07.14 18:20:51) 
yok ankara degil. neyse nasilsa var daha sinava.

ona torpil gecmisler heralde :)
  • halanne  (22.07.14 18:42:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.