[]

çok stresliyken

sakinleşmek için ne yapıyorsunuz? açıklanmasını beklediğim başvuru sonucu var. en erken 6 gün sonra açıklanacak-15 günü de bulabilir. yaklaşık 2 aydır bekliyorum, çoğu gitti azı kaldı ama ben de bittim bu arada. artık uyuyamıyorum, sabah 8'de kalkıp bütün gün deli gibi koşturduktan sonra yorgunluktan artık düşüp bayılacak seviyeye kadar gelsem bile yatınca beynim kendi kendine hala çalışıp duruyor, bir konuyu bırakabilirsem diğerini düşünüyor. "işler nasıl yetişecek" telaşı şu an en büyüğü. neyse deyip onu geçiştiriyorum, "işler yetişirse devamının altından nasıl kalkacağım" diye böyle zincirleme gidiyor. durduramıyorum kendimi.

böyle bir durumda ne yapayım? artık işimi bile yapamaz hale geldim. çık dışarı gez dolaş demek çözüm değil. dışarı çıkınca da o beyin çalışmmaya devam ediyor. stand-by'a alma gibi şansımız yok mu?

edit: "tatile çık" da demeyin. günübirlik bi gezide harcayacağım muhtemel bir 10 tl bile hayati önem taşıyor beklediğim sonuç için.

 
denizle desarj oluyorum ben. sessiz, sakin bi yerde denize 1 saat bakınca sakinleşiyorum. sen de buna benzer bir yöntem geliştir. dağılan dikkatini tekrar topla ve odaklan.
~ mesela şu an bi ton kritik işim varken, burda takılmam da sakinleşmek için ehe

  • widee  (22.07.14 15:57:18 ~ 15:59:32) 
Şu anda öldüğünü düşün. Ciddi ciddi düşün bunu. Cenazeni hayal et. Sen yoksan iş de yok. O yüzden kendine kız ve dünya işlerinden uzaklaş. Bahsettiğin şeyin olmadığını kabul et. Ya da planladığının çok kötü bir sonuca sebep olduğunu. Umut etmek seni bu hale sokuyor. Umut etmeyi bırak ve dışarı çık. Zamanı hızlandıracak değilsin.


  • hohoya  (22.07.14 16:13:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.