[]

Hadi teyit edelim -US Bedenleri

50 kere baktım ama içime sinmiyo. Türkiye'de 36 beden giyen birisi, Amerika yörelerinden elbise almak için 4 numara elbise seçerse doğru olur dimi dimi dimi?

edit: aslında 34'le 36 arası kalıba göre değişiyorum. aslında göğüs-bel-basen mi bakmam lazım? Şimdi kesin olmiycak. Çıldırıcam :(


 
Evet beybili.

edit: hangi markadan alıyorsan onun kalıplarını araştır netten ona göre al. markadan değilse artık yapacak bir şey yok. 36 al, 34 alma ki büyük gelirse daralttırabilesin.
  • harekatamiri  (22.07.14 13:09:55 ~ 13:21:33) 
Beden olculerinin cm cinsinden karsiliklarini bulup olculerinizle kiyaslarsaniz kesin cozum olur.


  • ay nov kung fu  (22.07.14 13:20:34) 
34-36 arasi bedene sahibim ve 4 beden bende 42 beden etkisi yaratiyor. kaliba gore degismekle birlikte 1-2 ya da s-xs bakin derim.


  • 65 derece  (22.07.14 13:44:15) 
İstanbul'dan aldığım Size 12 ayakkabıya güvenip Amerika'dan ayakkabı getirttim. Bir parmak boşluk oldu. Sitelerde genelde beden yorumları oluyor. Onlara bak derim.


  • arnold schwarzeneger  (22.07.14 13:50:43) 
@65 derece, peki üst beden ölçülerin ne durumda? Ya vücudum saçma benim, o yüzden pimpiriklendim. Belime göre seçsem göğüsten ve kalçadan dar gelecek. Göğüs ve kalçaya göre seçsem, belden bol gelecek diye.


  • pandispanya  (22.07.14 13:53:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.