[]

manyak kedi problemi

arada yemek verdiğimiz kedi çıldırdı. başlarda herşey iyiydi yemek artıklarını filan veridouk oda camda dans filan ediyodu. sonra kedi manyadı.

sürekli evin içine girmeye çalışıyor. 1.katta oturuyoruz ışığı nerde görürse hemen cam'a yapışıyor. camı tırmalıyor. evin balkonu 2 metre civarı yerden zıplıyo balkona. geceyi balkonda geçiriyo. sahurda mutfak penceresine geliyo. mutfak ışığı sönünce benim odama gelip demirleri tırmanıp 2.kattaki eve girmeye çalışıyo. 2.kattada kedi varmış onu yeni öğrendik. yolda yürürken adımlarımın önüne geçiyo yürütmüyo. ben hayatımda böyle manyak kedi görmedim. bunu nası uzaklaştırabiliriz evin çevresinden ? annem evde kediye bakma yasağı getirdi resmen kediyle hiçbir şekilde ilgilenmiyoruz ama kedi ciddi olarak psikolojik manyak.. + bahçeye gelen diğer kedileri dövmek suretiyle kovuyor.

aklımıza bi poşete koyup şırnak'a bırakma planı var. ama yine gelir diye hemde daha güçlü diye korkuyoruz.

unutmadan mutfağın, diğer odaların sineklerinin amına koydu kendisi. balkona girmesin diye bi tel daha çekildi onuda sikti. en son anten kablosunu yemiş sanırım. tv göstermiyo.

 
aynısından bizde de var. ama çok tatlı değil mi ya. :)

sineklik için biz demir olanlardan taktırdık, tırmalama sorunu ortadan kalktı. ne bizim evdeki tırmalıyor artık ne de dışarıdaki.
  • magdurum ben magdur  (22.07.14 10:58:16) 
Veterinerlerde Satılan kedi kovan kokular var. Muhtemelen ise yarar. Ben de arabama dadanan manyak icin bu çözümü uygulayacağım :) hem pisiye de bir zararı yok.


  • orient blue  (22.07.14 11:18:32) 
Aynisini biz de yasiyoruz ama bizimki kapali kapıyı da aciyo. Acmayi ogrenmis kapi koluna atliyo. Ya artik senin her gün duzenli olarak yemek vermeni bekliyo o hayvan alisti çünkü yemek bulma arayisina girmiyo. Orient blue nun dediğini bi dene istersen, olmadi biz bu kedinin kardesini evden uzak yemek bulabilecegi bi yere birakmistik annem besmeleye gidiyodu orda falan. Anca öyle yani evet besleyemeyecegimiz hayvanı almicaktik ama yapicak bisey yok


  • ddenizz  (22.07.14 12:26:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.