[]

Güvenli Car Pooling sitesi (Türkiye içi)

selamlar,

bir arkadaşımı istanbul'dan izmir'e göndereceğim. kendisi yabancı ve kadın. dolayısı ile pek de bilmiyor buraları. otobüsler tıklım tıkış dolmuş, geç davranmış bilet almaya, ben çoktan almıştır diye tahmin ediyordum.

aklıma car pooling geldi. var mıdır bildiğiniz şöyle güvenli car poolin siteleri? kullandığınız, memnun kaldığınız, vs vs.

 
yolyola.com

kullanmadım ama şu sıralar en popüleri bu sanırım.
  • sir gawain  (22.07.14 10:20:02) 
Güvenin siteyle ne alakasi var, en güvenli siteyi de güvenilmez insanlar kullanabilir. Bir site kendi kullanicisina nasil kefil olabilir ki. Bence o ise hic girme. Bir insan gayet makul ve güvenilir olabilir ama yolda her an fikir degistirebilir. Otobus, ucak bulamazsan ve baska güvenilir yöntemin yoksa bir araba kirala ya o kendi kiralik arabayla gitsin, ya sen birak, ya da cok güvendigin tanidigin biriyle cöz bu isi. Türkiyede car pooling e güvenme


  • emrahday  (22.07.14 11:54:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.