[]

zeytin ariyorum

kaliteli cocuklugumuzda yedigimiz gibi organik, aci olmayan bildiginiz boyle guzel zeytin satan bir yer var mi? online olmasi makbul ama istanbul ici olmasa da olur yeter ki adam gibi bir zeytin yiyebilelim, ozledik amk eski tatlari, ne domatesi domates ne peyniri peynir ne zeytini zeytin.




 
bu duyuruyu daha önce yazsaydın ben sana memleketteki(egede bir şehir) bizim zeytinlikten toplanma ve yengemin yaptığı fakat benim siyah zeytin sevme sebebimden dolayı hepsini çöpe attığım zeytinlerden hediye edebilirdim.


soruna gelirsek zeytini çok seviyorsan akhisarlı arkadaşlar edinmeni tavsiye derim.yoksa istanbulda istediğin gibi zeytin bulmak çok zor.
  • camiroquay  (22.07.14 10:13:52) 
sofralık zeytinde gemlik tipi zeytin en kalitelisidir. damak tadımıza da uygun. ege yöresi yağlık zeytin ağırlıklı üretim yapar, kafam kadar olurlar zaten. marmarabirlik ürünlerini kullanabilirsiniz. şu anda en sağlıklı ve taze ürünler kooperatiften satılıyor. bizim köylüler zeytinlerini ya gemlik'teki özel yerlere verirler ki onlar da sadece ihracat için çalışıyorlar. ya da marmarabirlik'e. yiyin yidirin.


  • cliquot  (22.07.14 10:39:09) 
marmara birlik az tuzlu zeytinleri teneke kutudakiler cok guzel.

oyle ki hani organik ege pazarindan almadigin ve marketten alabilecegin bence en guzel zeytin bunlar.

ozellikle 1 numarali linkdekini cok begeniyorum.

online satislari da var

1- www.e-marmarabirlik.com

2- www.e-marmarabirlik.com
  • exlibris  (22.07.14 10:41:44) 
diğerlerinin dediği gibi gemlik zeytinleri sofralık olarak daha güzel bencede ama gemlikli arkadaş bulma oranı egeliye göre çok düşük :)


  • camiroquay  (22.07.14 11:10:56) 
duyuruda birisi kendi yaptigi zeytinyagi satiyordu bir ara. bu duyuruyu gorse de zeytin ve yag taleplerimizi degerlendirse.


  • exlibris  (22.07.14 11:14:38) 
hasat mevsiminde alıp kendiniz yapabilirsiniz, ben 3 senedir yapıyorum. bu sene yaptığım kadar iyi zeytini yemedim şu ana kadar. Gemlik vs Ayvalık polemiğine girmek niyetinde değilim ama iyisini bulursanız ayvalık zeytininden de güzel sofralık zeytin olur.


  • spankenstein  (22.07.14 11:40:08) 
@exlibris marmarabirlik in nerdeyse tum urunlerini denedim hatta gemlikteki uretim tesislerini bastan asagi gezdim, baya kotu zeytinleri (ya da bana hitap etmiyor) bi mal ne kadar seri uretime girerse tadi da o kadar bozuluyor bana gore.


  • rentts  (22.07.14 13:49:25) 
gemlik zeytini adi altinda istanbulda satilan sadece tuz basilmis seyler disinda gercek gemlim zeytini nerden bulurum acaba istanbulda?


  • rentts  (22.07.14 13:50:51) 
kadıköy çarşıda şarküteriler var yan yana, gördüğüm kadarıyla 10 çeşit falan zeyti var. hatay kırması bile vardı, tadına bakıp alabilirsiniz. fiyatlar bana göre uçuk tabi.


  • spankenstein  (22.07.14 13:54:04) 
zeytinsepeti.com


  • prompter  (18.08.14 18:43:02) 
gemlik en dandik en ucuz zeytine verilen ad. insanlar niyeyse iyi zannediyor. ben sana getiririm veririm beleşe sebil zeytin var bizde.


  • hkku  (18.08.14 18:58:53) 
@hkku haşa tövbe de :D şaka mı yapıyorsun? sofralık zeytinin kralıdır "gemlik". en çok tüketilen ve en çok ihraç edilen zeytin cinsidir. ha marmara'da yaygındı. şimdi kuzey ege'de eskiler sökülüp gemlik cinsi fidanlar dikilmeye başladı. kötü olduğundan olsa gerek :D


  • cliquot  (19.08.14 09:13:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.