[]

akşamdan kalma

gece biraz fazla kaçırmışım. 3'te geldim eve, 2 saat uyudum 5'ten beri ayaktayım. ekstra skiğim.

başım ağrıyo, midem de nasıl desem böyle istifra etmeyeceğim veya bir şey olmayacağı çok belli ama çalkalanıyormuş, içerde bi şeyler kalmış gibi hissettiriyo.

normalde pek iplemezdim, 2-3 saate kendiliğinden geçerdi ama bu sefer hem biraz fazla kaçırdığım hem de yarın sabah erkenden yola çıkacağım için bir an önce sktir olup gitsin istiyorum affedersiniz.

mideyi ve kafayı rahatlatmak için ne yapabilirim? evde hiçbir şey yok. nakitim de kalmadı eczanelerde kredi kartı geçer mi ki neblim alka seltzer mi alayım, kafama limon mu sıkayım, kısık ateşte mi pişeyim?

doğal ve basit, kocakarı yönteminiz varsa o daha iyi olur valla.

içkiye göre yöntem değişiyosa not olarak sadece bira içtiğimi de ekleyeyim.

 
patates haşla. sonra da film izleyerek yat. bütün gün yat. mideni de zorlamayacak haşlama gibi yiyecekler ye ama çok yeme. benim çözümüm budur. şekerli şeylerden de uzak dururum ben.


  • dysgenics  (22.07.14 09:11:25) 
Ayran ic. Muz ye. Isin yoksa da uyu. Uyaninca da cok az ekmek ve peynir yiyip soda icersin. Eczanelerde kredi karti geciyor bu arad.


  • ay nov kung fu  (22.07.14 09:12:25) 
Kredi karı geçer, bi alka at. Evde zerdeçal varsa, 2-3 kaşık zerdeçal ve balı karıştırıp yiyosun. Bu yöntemle karaciğerin toksin atıp kendini yeniliyomuş.

Sonra da bugün püre, çorba, salata, varsa yeşil çay, ılık ya da sıcak içeceklere ağırlık verip bol bol uzanıp dinleniyosun, boaay.
  • pandispanya  (22.07.14 09:18:13) 
@dysgenics, teşekkür ederim bu aklıma gelmişti aslında ama patates haşlamadan nefret ediyorum. sade yiyemiyorum. ton balığı ve mayonezle güzel oluyo ama şu an onu yersem iyice sapıtır sanırım mide?

@ay nov kung fu, uyuyamıyorum, hiç uykum yok. halsizim ama zerre uykum yok böyle aptal aptal geziyorum interlekte. ayran ve soda olabilir ama onları severim, ayran içeyim.

@pandispanya, bana marketten bakkaldan eczaneden alınabilecek bi şeyler söyle, zerdeçal merdeçal ne diyosun sen ya terbiyesiz? ne biliyim ben yeşil çay ılık çay ot mot ne sanıyosunuz siz beni gerizekalının tekiyim, parasını verip alıp yutabileceğim bi şey lazım :/ ayranımı içeyim de sonra bir durum değerlendirmesi yapayım.
  • pescador  (22.07.14 09:20:26 ~ 09:22:24) 
Bizim arkadaşlarla rejenerasyon birası dediğimiz birayı içmen gerek. İki tane. Ne eksik ne fazla.


  • alperz  (22.07.14 09:22:25) 
Ayrani kucuk alma. Litrelik al dik kafaya.


  • ay nov kung fu  (22.07.14 09:23:11) 
alka-seltzer işini görür mutlaka , 3-5 lira bir şeydir zaten.


  • proustun bir aski  (22.07.14 09:26:21) 
alca-seltzer ruls.


  • mate soul  (22.07.14 10:19:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.