[]

kediye mama

Herkese selamlar,

Bir kaç zamandır (git: www.temizmama.com ) diye bir sitedeki mamaları duyuyorum. uyuyamadım bakayım dedim hatta numunede istedim. uzaktan çok mantıklı, pek hesaplı falan geliyor ama bilemedim tabii.

Aranızda kullanan memnun olan var mı? yoksa böyle hem ucuz hem güzel mama tavsiyesi olan var mıdır ki?

Yavruşumla beraber teşekkür ettik ( gerçi kendisinin umrunda değil şuan mırlayaraktan uyuyor ama olsun :) )

 
Ben kullanıyorum temizmama bonacibo markası ürettikleri mamalar market grubu tüm mamalardan daha iyi. Sindirilebilirliği iyi günde 2 kez tuvalete çıkıyorlar, profesyonel mamada 1dir. Market grubunda 3 4 olur her türlüsünü denedim. Bende kedi sayısı fazla ve sokak kedileri de olduğu için uygun. Ancak ev kedisi varsa bir de tek kediyse maddi imkanınız el verdiğinxe profesyonel mamalara yönelin ama maddi sıkıntı durumunda goody ya da açık mama yerine alın verin kedinize daha sağlıklı.


  • purusha  (22.07.14 01:55:25) 
Ben micho, goody, whiskas, felix, hills, markasını hatirlamadigim tavşanlı biftekli mamalar falan denedim. Ev yemeği de veriyorum, balık ciğer falan yiyor. Temizmama'nin mamalarina güveniyorum. Ucuz market mamasindan daha kaliteli. Bonacibo en iyisi temizmamanin ama ona henüz gecmedim yarın obur gün siparişini vereceğim.


  • Lim5  (22.07.14 02:23:52) 
Temizmama markasi iyi oldugu kadar yerli ve ucuzdur. Gayet ozenilerek uretilen bir mama. Ama damak tadi geliskin ev kedileri fazla yemek istemiyor. Bi halsizlik oluyor yerken yani. Bazi ev kedileri de cok seviyor. Yine ayni sekilde nedeni bilinmese de bazi kedilerde topak topak tuy dokumune sebep oluyor. Ben kendi kedimde denedim kisin baya baya artti tuy dokulmesi. Komsunub scottish fold kedisi denedi hayvan mis gibi bi de guzellesti tuyleri.
İlginc bir bicimde kediden kediye fark ediyor yani

  • Solem  (22.07.14 03:51:21) 
Hepinize teşşkkür ettik.

Az önce numuneler geldi. Kilosu otuz liralık mamadan ikişer ikişer yiyen silver kilosu üç liralık mamayı mırlayaraktan yiyor şuan. bir oturuşta hepsini bitirme potansiyeli de mevcut şuan.

Ben en iyisi gidiyim sipariş vereyim.

Öptüm gözlerinizden.
  • nymphe  (23.07.14 11:19:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.