[]

Anadolu yakasında oturulabilecek en güzel yer neresi?

Yabancı bir arkadaşa İstanbul'da ev arıyoruz. Apartman dairesi veya küçük bir site villası olabilir. Zengin biri, ama çok aşırı lükse de kaçmak istemiyor. Çünkü uluslararası çalışıyor ve tüm vaktini İstanbul'da geçirmeyecek. Ben Anadolu yakasında oturmasını tavsiye ediyorum çünkü ben de bu yakadayım, ona destek olacak kişi benim ve benim de vakitten tasarruf etmem gerek. Yine de Avrupa yakası önerilerinize de açığım.

Ulaşım, ihtiyaç duyulan kurumlar, semt profili, imkanlar, güzellikler, fırsatlar açısından neresi uygun olabilir acaba? 1 milyon TL civarında bir bütçe olacak.

Yahut, bu konuda adamakıllı nereden, kimden danışmanlık alabiliriz?

 
Moda


  • japon askeri  (21.07.14 22:48:38) 
Moda iyidir ya, 1 milyona güzel daireler bulabilirsiniz, çok nezih bir semt, keşmekeşten uzak ama istediğinde kalabalığın içine dalmak 5 dakika alır max. Güzel yani, her şey elinin altında olur ayrıca.


  • vedat chili peppers  (21.07.14 22:50:51) 
moda, kuzguncuk, çengelköy, belki salacak. en merkezi bunlar var.


  • i ve been mistreated  (21.07.14 23:02:11) 
bağdat caddesi çevresi.
ben selamiçeşme'de oturuyorum.özgürlük parkına yakın.
çok sakin ve düzgün yerler.
çok hazzettiğim bir durum olmasa da son dönemlerde eski evlerin yerine yeni apartmanlar yapılıyor gayet lüks.
caddebostan'dan kızıltoprak'a kadar bağdat caddesi arka paralellerinde benzer bir dolu ev/site yapılıyor.
moda'yı önermem zira otopark büyük bir problem o bölgede.
otoparklı olarak yapılan yeni daireler varsa bir tek o mantıklı.

dediğim yapıların çogunda remax'ın ilanları var.
bu bölgede bir remax ile iletişime geçebilirsiniz bence.
  • demoniclewinsky  (21.07.14 23:03:05) 
feneryolu. ama şu aralar istanbulda ev almak akıl karı değil. çünkü fiyatlar son 1 yılda akıl almaz boyutlarda uçmuş durumda. misalen 2013 eylülünde 310.000 tl olan bir daire şu anda 600.000e gidiyor. yine acil ihtiyacınız varda feneryolu fenerbahçe civarını bir dolaşın derim.
ne yazık ki danışmanlık alabileceğiniz birisi yok.

  • tururo  (21.07.14 23:08:22) 
2-3 sene onceydi galiba, bir kamuoyu arastirmasinda Istanbul genelinde Kadikoy cikmisti en yasanilasi ilce olarak.


  • delifaruk  (21.07.14 23:09:58) 
kesinlikle kadıköy moda. orada çok güzel evler var.
ve kadıköy özellikle de moda gecesi gündüzü her anı ayrı güzel ayrı huzurlu bir yer.

  • bir nick var benden iceri  (21.07.14 23:17:21) 
Fenerbahçe, kalamış


  • sutlu nescafe  (21.07.14 23:21:06) 
vay be kadıköy moda demiş herkes. evet. istanbul'un en yaşanılası yeridir.
para bok gibiyse bebek taraflarına da bakın biraz.

  • widee  (21.07.14 23:21:32) 
nakkaştepe.


  • hayatkısakuşlaruçuyor  (21.07.14 23:50:21) 
Yabancı arkadaşım ile 2 kere yaz döneminde geldik İstanbul'a. Anadolu yakasında en çok Moda hoşuna gitti. Ben de param olsa Moda'dan ev alırdım.

Anadolu demişsin ama bölgede yaşayan yabancı nüfusunu göz önünde bulundurarak Cihangir'i de es geçmeyin derim. İstanbul'da Türkçe bilmeyen bir yabancı olmak tüm sosyal yaşantıdan soyutlanmak, günlük işlerde de epey sıkıntı çekmek demek. Cihangir'de yabancı nüfusu daha fazla olduğu için arkadaşınız orada bir sosyal çevre edinebilir.
  • perkele  (22.07.14 00:52:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.