[]

Galatasaray'in Sabri'yi kampa goturmemesinin mantigi nedir?

Yani futbol kampi sonucta? Adam orda takim ruhuyla calismalarina baslayacak? Istanbul'da birakmasinin mantigi nedir? Ustelik takim kaptanin.

Hoca begenmemistir vs orasi olabilir ama, goturmez mi insan yine de? Ayip degil mi la?


 
kanka artık kestiler bağlantıyı. giderse bir şekilde takımda kalacaktı.

kanser gibi düşün.

ama yakıştı mı ? hayır.

bkz: hakan şükür fatih terim hsan şaş bizde adet oldu m k
  • bilirdisi  (21.07.14 21:46:52) 
ben de onu diyorum iste. kampa gitmesi engel degildi takimdan kesilmesine. amator takim olsa, masraf cikmasin diye goturmediler derdim ama.. koskoca gs'ye yakismadi bence.

fenerbahceliyim bu arada.
  • she was my baby  (21.07.14 21:49:25) 
Götürmesinin mantığı neydi, önce onu cevaplamak lazım.


  • humblebirth  (21.07.14 21:51:44) 
adamin daha 1 yil sozlesmesi var mesela ve takim kaptanin. bu sene degisir kaptanlik orasi kesin de. kaptan iste suan adam.

amator takim olsa parayla ilgilidir diyecegim de, degil iste onu diyorum.

goturmesinin mantigi da: butun futbolcular gider boyle kamplara benim bildigim.
  • she was my baby  (21.07.14 21:53:27 ~ 21:54:03) 
Sabri azmiyle son maçlarda çok formdaydı ve hoca da ilk maçları izlediyse, hem bu arada terlik ve atletli göbekli falan karşılamış hocayı, ilk izlenim de negatif olmuş.


  • redeath  (21.07.14 21:53:55) 
prandelli şunu demiş:

"bu mu koskoca galatasaray takımının kaptanı?"

kaptan dediğin göbekli olmaz, bayrak adamdır. üçlü çektirmez, liderlik yapar. takıma önderlik etmeli, yönlendirmelidir. kaptan steven gerrard gibi olur, sabri gibi olmaz.

bence sabri kendine çeki düzen versin diye almadı kampa. iyi de oldu. takımın kaptanı değil de maskotu gibi. kendine baksın biraz. çocuk değil ki.
  • yirmisantim  (21.07.14 22:11:52) 
kimse hesap sormuyor anasisatiyim ne alaka.

soru demis ki kos koca galatasaray bir ucak bileti fazla alamamis mi. bu yani.

cevabida veriyim sakat,cezali veya gözden cikarilmis oyuncu kampa goturulmuyor turkiye de.

ama cogu yerde gozden cikarilan oyuncular kampa goturulur. hazirlik maclarinda oynatilir vitrin gibi sergilenir. biz de tam tersi.
  • kutsalbok  (21.07.14 22:15:15) 
sabri'ye yanlış yapıldığı konusunda hemfikiriz sanırım ama "göbekli adamdan kaptan mı olur" demiş prandelli. bana sorarsan sabri en kötü yedek olarak kalmalıydı gs'de. tarık transferi olmazsa veysel'e kalacak gs sağ beki ve eboue'nin de gideceğini varsayarsak hamit dışında veysel'i yedekleyecek bi isim yok. sabri düşünülebilirdi bu açıdan. ben olsam kesinlikle bırakmazdım sabri'yi. ne zaman ihtiyacın olursa oynatabilirsin sabri'yi. yedek kalmayı da bu saatten sonra pek problem etmez, etmedi de.

fb: not.
  • lionel andres  (21.07.14 22:53:53) 
sabrı takım bulsun dıye goturmedıler, ona kolaylık sagladılar bı bakıma. kampa goturup ıstanbula geldıklerınde kovsalardı daha mı ıyıydı? bana kalırsa sezon bıtınce hemen soylemelerı lazımdı, ayrıca sabrıyı ıstemeyen de prandellı degıl unal aysal. kendısı her ne kadar kurumsalız falan dese de aga babası gıbı yonetıyor takımı. ha bana sorarsan cok da ıyı yonetıyor orası ayrı.

Not gs
  • kotakotkota  (21.07.14 23:48:34) 
öncelikle şöyle bir teori var: eksisozluk.com

bence yönetim galatasaray kaptanına internette dalga malzemesi olmasını yakıştıramıyordu. ve bu saatten sonra kaptanlığını alıp da sırf yabancı kuralından dolayı elden çıkaramayıp kulübede oturturlarsa takımda bir yerden sonra huzursuzluk çıkacağını düşünüp yeni hocaya anlattılar durumu o da en azından kampa almamayı, kendisi hakkındaki kararı ise daha sonra vermeyi kabul etti.

bence bundan sonra olacak olan; sağ beke transfer yapılırsa veya hamit - veysel yeterli derse hoca, sabri gönderilir. bunlar olmazsa da kaptanlığı alınıp yola devam edilir.

ayrıca, fiziksel olarak sabri takımda göbekli olacak en son adamdır. senenin son haftasında bile enerjisi ve isteği hiç bitmeyen biri varsa o da sabri'dir.
kıyafetini, duruşunu beğenmedi iddialarına ise prandelli gibi görmüş geçirmiş bir adamın insanları giyim kuşamına göre yargılayabileceğini zannetmiyorum.
  • duygusal pehlivan  (22.07.14 04:19:36 ~ 04:23:43) 
bunun prandelli kaynaklı olduğunu düşünenler yanılır.

ünal aysal listeyi çoktan hazırlamış. kimse gelir gelmez 10 oyuncuyu kampa almamazlık yapmaz.

aysal reyis bazı isimlerin silinmsini istedi ve oldu
  • pereira  (22.07.14 04:21:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.