[]

mağdurum: ispanya büyükelçiliği/başkonsolosluğu ya da vfs'de tanıdığı olan

ispanya vizesi için vfs global'e başvurdum 1 ay önce önümüzdeki perşembe gecesi için uçak bileti alarak otel rezervasyonu yaptırarak, yani ayın 25'i için. arıyorum pasaport elçilikte diyorlar bu ayın 10'unda elçiliğe gönderildi haber bekliyoruz diyorlar.. benim durumumun bugün yarın belli olması lazım yoksa uçağa da otele de verdiğim para yanacak, aslında zaten tatil için de değil gitme sebebim, amca oğlum evleniyor düğüne gidiyorum. ispanya büyükelçiliğinde/başkonsolosluğunda ya da vfs'de tanıdığınız varsa bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, çok makbule geçer.. ya da bir akıl verin lütfen ne yapabilirim?




 
ispanya'dan konsolosluğu arasınlar, ispanyol bir yetkiliye ispanyolca konuşarak isminizi versinler durumun aciliyetini anlatsınlar.

benim belçika'yla böyle bir olayım olmuştu (iş ziyaretiydi) müşterim direkt konsolosluğu aradı konuştular son dakikada da olsa pasaport yetişti gittim seyahate.
  • ezeriko  (21.07.14 14:59:47) 
şuraya bir yazar mısın durumunu:

www.facebook.com/groups/interrail.turkiye
  • jamiro  (21.07.14 15:17:25) 
direk konsoloslugu ara, vfs araci kurum bildigim kadariyla, belgelerini tam olarak oraya teslim etmekle yukumluler sadece.


  • lutah  (21.07.14 15:56:56) 
benim tanıdık var. baya da yakın bir arkadaşım. ama kendisi bana dahi ayrıcalık yapamıyor. özellikle konsolosluklarda tanıdık, akraba filan asla geçmez. kimse böyle büyük riski almak istemez.

ispanya konsolosluğunu arayın ve durumu anlatın. düğün için gideceğiniz kısmının altını çizin. aynı zamanda ezerikonun dediği gibi karşı taraftan konsolosluğu aratabilirsiniz.
  • you are my lethe  (21.07.14 18:30:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.