[]

çalışma masası vol.2

bilen bilir, çalışma masası yapmaya heveslendim

fotoğraftaki gibi bir çalışma unitem olsun, çok tatlı görünmüyor mu :D:D

bu şekil L masa bulabilir miyim? ikeadan alma masalarla L formu oluşturmak istemiyorum, ikea çok dandik.

 
git marangozdan istediğin ölçülere göre L masa kestir anlar zaten. bide işte koçtaştan falan 5 tane istediğin renk, biçimde masa ayağı al tamamdır


  • dqepb  (21.07.14 12:04:17 ~ 12:04:31) 
dün bir tane marangoza sorduk, 600 lira dedi çüşünüz!!! başka marangozlara da sorayım bari.


  • füt  (21.07.14 12:07:00) 
ikea'dan aldığım bir L masa var, 4 seneyi geçti sanırım gayet sağlam, mutlu mesut çalışma hayatımıza devam ediyoruz (istersen fotograf atabilirim)


  • ezeriko  (21.07.14 12:07:40) 
duvardaki WB şeyisi "that's all folks" yazılı şey güzelmiş.


  • AWD  (21.07.14 12:13:53) 
koçtaşta masif raf plakaları var, 2 tane istediğin ölçüye uygun alıp ya da kestirip ister basit bi menteşeyle alttan 2 noktadan birleştirir kısa tarafını açılır kapanır bi masa yapar istersen de marangoza götürüp havya için deldirebilirsin bağlantı yerini. sabit istiyosan düz bi bağlantı da yapabilirsin masanın altından. sonra da ister boya, ister vernikle ve hoşuna giden masa ayakları alıp tak.


  • wrench  (21.07.14 14:20:10) 
@wrench annem de böyle bişiler yap diyor da, sanki istediğim şekilde olmaz gibi geliyor


  • füt  (21.07.14 14:22:46) 
böyle bir masayı ikea dışında daha sağlam nerde buluruz? ikeadakiler hiç stabil değil, takır tukur oynayıp duruyorlar.


  • kamera motor  (21.07.14 14:26:49) 
elini yatkın hissetmiyosan yapma tabii ama masif ahşap güzel bi cilayla ikeadakilerden daha şık durur.


  • wrench  (21.07.14 14:32:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.