[]

online dizi izlerken hızlandıran eklenti?

dostlar bana böyle bir şey lazım. dizi izlerken 1,5x hıza çıkarabileyim mesela. ama fast forwarddan bahsetmiyorum. ses, alt yazılar yine akacak ama hızlı akacak. google'a yazınca alakasız bir sürü şey çıkıyor, verimli arayamadım. böyle bir eklenti biliyor musunuz? firefox ve chrome kullanıyorum.




 
pek bir sey anlamadım gerçi sorudan ama du bakalım. online izlerken değil de indirip izleyince, gom player ile hem altyazıyı hem de sesleri hızlandırma islemlerini yapabilirsiniz.


  • ufukcel  (21.07.14 11:39:19) 
evet biliyorum, birkaç kez öyle yaptım ama bana internet siteleri için çalışan bir şey lazım, dizi örnek sadece. gom player'ın yaptığı hızlandırmayı flash player için yapan bir eklenti arıyorum yani.


  • kül  (21.07.14 11:42:00) 
şöyle bir şey buldum, işe yarayacak gibi. eklenti değil program ama olsun.

www.enounce.com
  • kül  (21.07.14 11:48:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.